Σημειακός Φωτισμός τραπεζιών , Τι είναι….?

, Σημειακός Φωτισμός τραπεζιών , Τι είναι….?
DJ Γάμου στις Σπέτσες | Γάμος στις Σπέτσες | Πυροτεχνήματα Γάμου στο Καίκι Beach | Dj Γάμου στο Kaiki Beach |
11 Οκτωβρίου 2018
, Σημειακός Φωτισμός τραπεζιών , Τι είναι….?
DJ Γάμου από το Κτήμα…… Τι πρέπει να προσέξω.
11 Οκτωβρίου 2018
, Σημειακός Φωτισμός τραπεζιών , Τι είναι….?

Πολύς λόγος έχει γίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια για το σημειακό φωτισμό στα τραπέζια μιας εκδήλωσης….. Αξίζει να το έχει κανείς σαν υπηρεσία στο Γάμο του? Τι είναι ο σημειακός φωτισμός? Πόσο κοστίζει?

Ας ξεκινήσουμε με κάτι πιό γενικό για το φωτισμό σε μία δεξίωση και θα καταλήξουμε και στον σημειακό φωτισμό !!!!

Μέχρι πριν από 12-15 χρόνια τα βασικό συστατικό για να είναι μία εκδήλωση επιτυχημένη από άποψη αισθητικής ήταν αποκλειστηκά ο ανθοστολισμός, η έστω σε μαγαλύτερο ποσοστό !!!!! Ο φωτισμός αποτελούσε μέσο βελτίωσης της αισθητικής ενός χώρου μόνο σε Γάμους με πολύ υψηλό budget μιας και ο φωτιστικός εξοπλισμός Γάμου και ο φωτισμός γενικότερα είχε τεράστιο κόστος αγοράς από τις εταιρίες Ηχου- εικόνας και  κατά συνέπεια τεράστιο κόστος ενοικίασης…… Η κατανάλωση Ρεύματος από τις κοινές λάμπες υψηλής πίεσης ήταν τόσο μεγάλη στο σύνολο της εγκατάστασης που απαιτούσε σε κάθε περίπτωση της χρήση ηλεκτρογεννήτριας η οποία με τη σειρά της ανέβαζε ακόμα περισσότερο το συνολικό κόστος της εκδήλωσης.

Ήρθε λοιπόν η επανάσταση στο φωτισμό με τη τεχνολογία LED, και σε πρώτη φάση λύθηκε το πρόβλημα της τεράστιας κατανάλωσης σε μία εγκατάσταση Γαμήλιας δεξίωσης. Με τη πάροδο του χρόνου οι τιμές των φωτιστικών LED έφτασαν σε προσιτά για όλους επίπεδα και αυτό είχε σαν συνέπεια να αναπτυχθεί ραγδαία ο διακοσμητικός φωτισμός στους Γάμους. Ένα παρακλάδι του διακοσμητικού φωτισμού λοιπόν είναι και ο σημειακός φωτισμός τραπεζιών…

Αξίζει????

Αξίζει και με το παραπάνω….. Οι εποχές που φωτίζαμε ένα χώρο δεξίωσης όπως φωτίζουν μια πλατεία σε ένα πανηγύρι η σε μία ταβέρνα….. έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα η τέχνη είναι να δημιουργείς μία αίσθηση σκοτεινού σκηνικού χωρίς να υπάρχει σκοτάδι στην ουσία.

Απλά τα πράγματα…..

Τι θέλουμε να φωτίσουμε?

Τα τραπέζια….

Πολύ ωραία………

Θα φωτίσουμε τα Τραπέζια λοιπόν…..

Για ποιο λόγο αφού θέλουμε να φωτίσουμε τα τραπέζια να φωτίσουμε – τον διάδρομο – τον τοίχο –την είσοδο – το dj – τα κενά σημεία – το ταβάνι – τα aircondition…..????  Θα πάρουμε ως δεδομένο δηλαδή ότι για να φωτίσουμε σε μία βιτρίνα ένα κόσμημα πρέπει να φωτίσουμε όλο το οικοδομικό τετράγωνο??? Για να φωτίσουμε ένα αυτοκίνητο σε μία εκθεσιακή βιτρίνα θα φωτίσουμε ολόκληρη την έκθεση?????  Φυσικά και δεν είναι έτσι τα πράγματα και φυσικά δεν θα αφήσετε να γίνει ο χώρος της δεξίωσής σας πλατεία…. Αυτή είναι η τεράστια καινοτομία που προσφέρει ο σημειακός Φωτισμός, να φωτίζεις αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει διατηρώντας την αισθητική του χώρου σε υψηλά επίπεδα ενώ παράλληλα δεν αφήνεις τον έντονο φωτισμό να χαλάσει το ρομαντικό τοπίο που επιδιώκουν όλοι οι καταξιωμένοι wedding planners, και δεν καταστρέφουμε το ρομαντισμό που μας προσφέρει μια βραδινή εκδήλωση.

Ελληνικα