Συχνές Ερωτήσεις

1Τι είδους εκδηλώσεις αναλαμβάνεται?
Όλοι οι disc jockey που εργάζονται στην ΅wedding dj ” είναι εξειδικευμένοι έμπειροι dj Γάμου. Τα γαμήλια πάρτι είναι το πάθος μας και για το λόγο αυτό το 90% των δεξιώσεων που αναλαμβάνουμε είναι δεξιώσεις Γάμου. Τα μοναδικά events που αναλαμβάνουμε πέραν των γάμων, είναι εταιρικές εκδηλώσεις (Corporate events ) υψηλού επιπέδου οι οποίες συνήθως απαιτούν μία παρόμοια κομψή προσέγγιση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Wedding dj δεν αναλαμβάνει σε καμία περίπτωση παιδικά πάρτι , σχολικές εκδηλώσεις και εγκαίνια καταστημάτων
2Ποιό είναι το στυλ σας και πως αντιμετωπίζετε την υπηρεσία του WEDDING DJ. ?
Όλοι οι dj γάμου που συνεργαζόμαστε διακρίνονται για την άρτια τεχνική τους κατάρτιση την υπέρ πλήρη δισκοθήκη τους και τον χαμηλών τόνων χαρακτήρα τους. Πολλοί wedding dj νομίζουν ότι είναι μέρος της δουλειά τους να κάνουν επίδειξη και να είναι στο επίκεντρο της δεξίωσης, είτε μιλώντας συχνά στο μικρόφωνο είτε με το να απομακρύνονται αυτοί και οι συνεργάτες τους από την κονσόλα και να φωτογραφίζονται με τους καλεσμένους κατά τη διάρκεια της βραδιάς η με το να φοράνε εκκεντρικά ρούχα.... Πιστεύουμε ότι ο Γάμος σας, είναι απόλυτα η δική σας βραδιά και δεν έχουμε καμία διάθεση να πάρουμε τα «φώτα » από πάνω σας...... Η πίστα θα γεμίσει ασφυκτικά, αλλά αυτό θα γίνει επειδή ο DJ θα επιλέξει τα σωστά τραγούδια από τη λίστα με τα τραγούδια που του έχετε δώσει και θα τα μιξάρει με επαγγελματικό τρόπο και με τη σωστή σειρά – και όχι επειδή θα μιλάει συνέχεια στο μικρόφωνo η θα κάνει δημόσιες σχέσεις με το κόσμο -
3Δεν θέλουμε καθόλου παραδοσιακή μουσική στο Γάμο μας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό?
Φυσικά και μπορούμε. Τα τελευταία χρόνια οι γαμήλιες δεξιώσεις έχουν εκμοντερνιστεί τόσο πολύ που το φαινόμενο τα παραδοσιακά τραγούδια να καταλαμβάνουν από λίγο έως μηδενικό κομμάτι στη βραδιά του Γάμου είναι ολοένα και συχνότερο. Άλλωστε ένας κορυφαίος dj για γάμο χαρακτηρίζεται από τις επιδόσεις του στην Ξένη και Ελληνική Pop – Dance – Rock μουσική σκηνή παρά από την επίδοσή του στα παραδοσιακά τραγούδια τα οποία είναι τα ίδια εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν απαιτούν καμία τεχνική κατάρτιση και μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτά ακόμα και ένας αρχάριος dj Γάμου.
4Παροτρύνετε τους καλεσμένους μας να διασκεδάσουν με άλλους τρόπους πέραν της μουσικής ?
Όχι σε καμία περίπτωση. Οι dj που εργάζονται στην Wedding dj δεν φοράνε τιράντες, καπέλα, παπιγιόν και γραβάτες με φιγούρες της DISNEY για να αποκτήσουν οικειότητα με εσάς και τους καλεσμένους σας. Επίσης δεν πρόκειται να τους δείτε να μοιράζουν σφυρίχτρες να εκτοξεύουν κανονάκια με κομφετί να χορεύουν ή να παραδίδουν μαθήματα ΣΥΡΤΑΚΙ και να φωτογραφίζονται μαζί σας στη πίστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Εάν ψάχνετε κάποιο dj που να παρακινεί με τέτοιους τρόπους τους καλεσμένους σας θα ήταν καλύτερα να συνεργαστείτε με κάποια άλλη εταιρία. Υπάρχουν αρκετές που ειδικεύονται σε αυτούς τους διαδραστικούς ..... τρόπους διασκέδασης.
5Προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες που σχετίζονται με τη Γαμήλια δεξίωση? Όπως φωτισμό, πυροτεχνήματα....
Κύριο μέλημά μας είναι να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας για τη βραδιά του γάμου τους και να τους βοηθάμε να επιλέξουν μέσα απο μια μεγάλη γκάμα όλες εκείνες τις υπηρεσίες που συνδέονται με μία γαμήλια δεξίωση και αφορούν το κομμάτι της οπτικοακουστικής κάλυψης και των special effect γάμου. Φωτισμός πίστας / Διακοσμητικός φωτισμός / Σημειακός φωτισμός τραπεζιών Πυροτεχνήματα όλων των ειδών / Φωτιζόμενα γράμματα / Ηχητική κάλυψη ορχήστρας / εξέδρες / Λυόμενη πίστα χορού / Προτζέκτορα με οθόνη / μηχανή καπνού. Δείτε εδώ τις υπηρεσίες μας αναλυτικά.
6Πόσα είδη μουσικής περιλαμβάνονται στη δισκοθήκη σας, και πως κάνετε mixing τη μουσικη σας?
Η wedding dj διαθέτει μία τεράστια δισκοθήκη που έχει τη βάση της στην προσωπική δισκοθήκη του ιδιοκτήτη της Γιώργου Μισιρλή και μπορεί να καλύψει σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό το σύνολο των προτιμήσεων. Ανανεώνουμε τις λίστες μας σε συνεργασία με dj που εργάζονται στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας και των πιο HOT τουριστικών προορισμών και διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε international ρεπερτόριο. Μιξάρουμε τη μουσική μας με τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες κονσόλες dj της αγοράς με σκοπό να δημιουργούμε άψογες μεταβάσεις μεταξύ των τραγουδιών και να διατηρούμε την ενέργεια και την ορμή στη πίστα μας..... !!!!!! Η μίξη τραγουδιών για εμάς είναι κάτι που κάνουμε σε πραγματικό χρόνο, με βάση το ρυθμό και τις αντιδράσεις των καλεσμένων σας. Δεν αντιμετωπίζουμε τον γάμο σας σαν μια προσωπική μας εμφάνιση σε κάποιο club και δεν χρησιμοποιούμε το γάμο σας για να δοκιμάζουμε remixes και τραγούδια που κανείς δεν αναγνωρίζει. Οι DJs μας χρησιμοποιούν πάντα την πρωτότυπη και δημοφιλέστερη version κάθε τραγουδιού. Τέλος και σημαντικότερο όλων δεν χρησιμοποιούμε προκατασκευασμένες ενότητες (κονσέρβες)
7Πως θα γνωρίζω ποιός DJ θα αναλάβει τη μουσική στο Γάμο μας, και πως θα έρθω σε επικοινωνία μαζί του.
Κάθε ζευγάρι που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί μας αφού συμπληρώσει τη φορμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας θα πρέπει στη συνέχεια να έχει μία συνάντηση με τους υπεύθυνους επικοινωνίας στα γραφεία της εταιρίας μας ( η μέσω Skype για πελάτες εξωτερικού και εκτός Αττικής) όπου θα καταγράψουν τα στοιχεία που χρειαζόνται για να κατανοηθεί το μουσικό στυλ που θέλει ο πελάτης για το Γάμο του, και θα γίνει μία παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στη συνέχεια γίνεται επιλογή του καταλλήλου συνεργάτη dj ο οποίος έρχεται πλέον σε απ’ευθείας επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο για να οριστεί το ραντεβού πάντα στα γραφεία της εταιρίας. Ραντεβού εκτός γραφείου, σε σπίτια ή καφετέριες δεν διενεργούνται για κανένα λόγο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων για λόγους υγείας η εγκυμοσύνης.
8Πόσο διατεθιμένοι είσαστε να μας βοηθήσετε να οργανώσουμε τη μουσική του γάμου μας? Μπορουμε να σας φερουμε λίστες με τραγούδια?
Για το λόγο που πληρώνετε ένα Catering για την τεχνογνωσία του στον τομέα του φαγητού, αντίστοιχα πληρώνετε και την Wedding dj για την τεχνογνωσία της στον τομέα της μουσικής. Είμαστε περισσότερο από πρόθυμοι να σας παρέχουμε πολλές προτάσεις βασισμένες στις προτιμήσεις σας και είμαστε απόλυτα θετικοί να επιλέξουμε τις περισσότερες (ή όλες) μουσικές σας επιλογές. Οι λίστες με τραγούδια είναι πάντα ευπρόσδεκτες για εμάς στη Wedding Dj αρκεί να μην μας περιορίζουν ιδιαίτερα ως προς τη χρονική στιγμή που πρέπει να παιχτούν τα τραγούδια. Ένας καλός και έμπειρος disc jockey είναι σε θέση να επιλέξει τη κατάλληλη χρονική στιγμή που πρέπει να παιχτούν οι επιθυμίες του ζευγαριού χωρίς αυτό να επιδρά αρνητικά στην ομαλή ροή της μουσικής βραδιάς.
9Οταν έρχονται καλεσμένοι και σας ζητούν κάποια τραγούδια, ποιά είναι η αντίδρασή σας σε αυτό?
Για εμάς προέχει να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης μας, και για τον λόγο αυτό δεν θα ακολουθούσαμε ποτέ καμία προτροπή από κάποιον καλεσμένο που θα μπορούσε να φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα στη βραδιά. Εάν και εφόσον τα τραγούδια που μας ζητάνε ταιριάζουν με το στυλ της μουσικής που έχουμε συζητήσει με το ζευγάρι , τότε δεν έχουμε πρόβλημα να ικανοποιούμε το μεγαλύτερο μέρος των επιθυμιών.
10Ποιά είναι η χρέωση για τις υπηρεσίες σας? Τι περιλαμβάνεται στην τιμή που μας δίνεται.? Κανετε κάποιες εκπτώσεις?
Δημιουργούμε μια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας προσφορά για την κάθε γαμήλια δεξίωση. Με βάση τις υπηρεσίες που θα ζητηθούν την ημερομηνια την ώρα και τη τοποθεσία της εκδήλωσης θα λάβετε τη προσφορά μας μέσω email και στη συνέχεια θα μπορέσουμε να κάνουμε μία κατ ιδίαν συνάντηση η τηλεδιάσκεψη μεσω Skype για να διευκρινήσουμε τις τελικές λεπτομέρειες. Στις τιμες περιλαμβάνονται όλες οι αμοιβές και ασφαλιστικές εισφορές του προσωπικού μας, η εγκατάσταση του εξόπλισμου η παράδοση του χώρου στην αρχική του κατάσταση, ο εφεδρικός εξοπλισμός και μικρόφωνο για ομιλίες. Δεν περιλαμβάνονται τα μεταφόρικά και η διαμονή για Γάμους εκτός Αττικής. Η οικονομική πολιτική της Wedding dj βασίζεται στον επίσημο τιμοκατάλογό της. Ανάλογα με το σύνολο των υπηρεσιών που θα κληθούμε να αναλάβουμε και το τζίρο που θα προκύψει από τις υπηρεσίες αυτές προχωράμε σε κάποιες εκπτώσεις που διαφέρουν από περίπτωση σε περίπτωση.
11Πως αντιμετωπίζετε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης?
Σε όλους τους χώρους δεξιώσεων που διατηρούμε μόνιμες εγκαταστάσεις υπάρχει εφεδρικός εξοπλισμός που παρέχει 100% ασφάλεια στους πελάτες μας σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον η Wedding DJ μισθώνει κάθε Σαββατοκύριακο εφέδρικό dj Γάμου για τη περιοχή της Αττικής, ίδιων υψηλών δυνατοτήτων με όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους του, για την έκτακτη μουσική κάλυψη που θα προκύψει ύστερα απο κάποιο απρόβλεπτο ατύχημα η απρόβλεπτη αδιαθεσία. Τη μουσική ενημερωση για το γαμο ο εφεδρικός dj θα τη λάβει απο το online αρχείο της εταιρίας οπου είναι καταχωρυμένα ολα τα ραντεβού που εχουν διαξεχθεί. Για τους Γάμους εκτός Αττικής στο Ελληνικά νησιά και στην επαρχεία φροντίζουμε ο disc jockey να συνοδεύεται από δεύτερο dj που θα εκτελεί και χρέη τεχνικού ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και να παρέχουμε τη μέγιστη ασφάλεια. Για τον ηχητικό εξοπλισμό εξυπακούεται ότι είναι σχεδόν όλα εις διπλούν.
12Ποιά είναι η ενδυματολογική εμφάνιση του dj στα event?
Η τυπική ενδυμασία ενός disc jockey της Wedding DJ είναι ένα επαγγελματικό, σκούρο κοστούμι με γραβάτα για τους Χειμερινούς μήνες και τις δεξιώσεις σε κλειστούς χώρους όπως ξενοδοχεία, ενώ για τους καλοκαιρινούς μας προορισμούς είναι μονόχρωμο πουκάμισο με μοντέρνο Τζιν η υφασμάτινο παντελόνι. Θέλουμε η εικόνα μας στις φωτογραφίες σας να εναρμονίζεται με το γενικότερο προφίλ της εταιρίας μας. Δεν αισθανθήκαμε, και δεν θα αισθανθούμε ποτέ την ανάγκη να κρυφτούμε πίσω από τιράντες, παπιγιόν, καπέλα (που δε φοράγαμε ποτέ) και γελοίες γραβάτες. Εδώ και 15 χρόνια ο κόσμος μας θαυμάζει και μας προτιμά για τις υψηλές μουσικές και τεχνικές μας επιδόσεις για τον μετριοπαθή χαρακτήρα μας και για τον ευγενικό και όχι γλοιώδη τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και τους καλεσμένους τους.
13Σε ποιές περιοχές αναλαμβάνεται τη καλυψη Γαμήλιων δεξιωσεων?
Η έδρα της εταιρίας είναι στην Αθήνα και τα γαμήλια πάρτι που αναλαμβάνουμε είναι μοιρασμένα ανάμεσα στα κτήματα όπου λειτουργούμε σαν μόνιμοι συνεργάτες και όλη την ελληνική επικράτεια με Βασικό μας προορισμό το Γάμο στη Σαντορίνη, στη Μύκονο, στη Πάρο, στη Σίφνο , στη Κρήτη, στη Ρόδο, στη Τζιά , στη Κύθνο στη Μονεμβασιά , στη Καλαμπάκα ,στο Πήλιο, στους Δελφούς , στο Γαλαξίδι, στη Ζάκυνθο , στη Λευκάδα , στη Κεφαλλονιά και σε όλες τις ειδυλλιακές τοποθεσίες που προσφέρονται για Γάμους προορισμού ( Destination Weddings )σε ολόκληρη την Ελλάδα.
14ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ..... Γιατί να επιλέξουμε την εταιρία Wedding DJ για την κάλυψη της μουσικής στο Γάμο μας?
Ο Βασικός λόγος να μας εμπιστευθείτε είναι ότι ασχολούμαστε μόνο με αυτό...... Επιπλέον είναι σημαντικό ότι όλοι εμείς εδώ στη Wedding dj είμαστε έμπειροι και καταξιωμένοι disc jockeys στην Αθηναϊκή διασκέδαση εδώ και πολλά χρόνια και αυτό μας κάνει να παρέχουμε εξαιρετική ψυχαγωγία και την πιο εξυπηρετική και προσεγμένη εξυπηρέτηση πελατών που υπάρχει σε αυτόν τον κλάδο.
Ελληνικα
error: Content is protected !!