LAZAROU BEACH VENUE – ΣΙΦΝΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Εκεί που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για να πραγματοποιήσετε

Τη δεξίωση και το πάρτυ του Γάμους σας.

Αν σχεδιάζετε να οργανώσετε το γαμήλιο πάρτυ σας στο πανέμορφο νησί της Σίφνου τότε αναμφίβολα το Lazarou beach Venue αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές στην αναζήτησή σας…. Με βασικό πλεονέκτημα τη γεωγραφική του θέση δίνει τη δυνατότητα στα μελλόνυμφα ζευγάρια να πραγματοποιήσουν ένα ονειρεμένο Γαμήλιο πάρτυ στη κυριολέξία πάνω στο κύμα κάνοντας χρήση της ξύλινης προβλήτας ( deck ) για τη γαμήλια τελετή, για πίστα χορού η ακόμα και σαν χώρο για ολόκληρη της δεξίωσή τους.

Η εταιρία μας Missirlis Giorgio – Wedding Entrtainment είναι αποκλειστικός συνεργάτης στο τομέα των οπτικοακουστικών και της διασκέδασης και εκτός από το κορυφαίο DJ Γάμου που θα σας διαθέσει θα σας προτείνει τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε ηχητικά συστήματα και φωτισμό.

Εκτός από τις προτάσεις σε ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό διαθέτουμε και μια σειρά από υπηρεσίες όπως ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ , ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ και πολλές ακόμα υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για μία επιτυχημένη δεξίωση Γάμου

Γαμήλια τελετή στο χώρο του Deck στο Λαζάρου Beach

Ο χώρος του εστιατορίου – Δεξίωσης

O χώρος του ξύλινου deck που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα ως χώρος δεξίωσης και χώρος πίστας χωρού

Γάμος 200 ατόμων με χρήση του Deck αποκλειστηκά ως πίστα χωρού

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ (Live Band) ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ DECK

Απάνεμη τοποθεσία και στεγασμένος χώρος δεξίωσης

O απάνεμος κόλπος του Λαζάρου

Στον πανέμορφο αυτό κολπίσκο του Lazarou Beach Venue δε θα σας ενοχλήσει ποτέ ο κυκλαδίτικος αέρας μιας και το σημείο είναι εντελώς απάνεμο, στοιχείο πολύ σημαντικό για την διακόσμηση του χώρου και την ομαλή διεξαγωγή της δεξίωσής σας γενικότερα.... Σε περίπτωση πάλι που ο καιρός είναι βροχερός διατίθεται στεγασμένος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έως 200 άτομα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Στο πάνω μέρος της Φωτογραφίας βλέπεται το στεγασμένο χώρο 250 ατόμων ενώ στο κάτω μέρος είναι ο βασικός χώρος δεξίωσης

Ο στεγασμένος χώρος στο Λαζαρου Beach

- ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ -

Μουσική δυνατά μέχρι το πρωί

Ανατολή Ηλίου στο Lazarou Beach στη Σίφνο. Είναι η εικόνα που βλέπουν όλοι οι πελάτες που συνεργαζονται μαζί μας για τη μουσική κάλυψη του γαμήλιου πάρτυ τους.....

Επαγγελματικό ηχοσύστημα HK από την εταιρία μας στο Χώρο του Lazarou Beach

Από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα στο Lazarou Beach είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός στην ένταση του ήχου και στην ηχορύπανση γενικότερα...... ένα πρόβλημα που απασχολεί το 90% των χώρων δεξίωσης πανελλαδικά και το σύνολο των χώρων κοινωνικών εκδήλώσεων στη Σίφνο. Αυτό που για τους περισσότερους χώρους εκδηλώσεων αποτελλεί πρόβλημα για εμάς εδώ στο Λαζάρου Beach Venue αποτελλεί προτέρημα.... έτσι το γαμήλιο πάρτυ σας θα κρατήσει μέχρι το πρωί μιας και τα decibel θα χτυπούν δυνατά χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ περιορισμό…..

Επαγγελματικό dj set up στο Lazarou Beach Venue με κορυφαίο dj γάμου της εταιρίας μας

EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ο σωστός φωτισμός ενός χώρου παιζει τεράστια σημασία στη διαμόρφοση του καταλλήλου σκηνικού και πόσο μάλλον αν μιλάμε και για χώρο δεξίωσης. Η εταιρία μας παρέχει όλα τα είδη φωτισμού στο χώρο του Lazarou Beach καλύπτωντας τόσο τις ανάγκες του φωτισμού στο χώρο της πίστας καθώς και τον περιφερειακό και διακοσμητικό φωτισμό.

Γαμήλιο πάρτυ στο Deck. Διάταξη τραπεζιών και Φωτισμός με γιρλάντα σε σχήμα «Π» με το νυφικό προς το μέρος της θάλασσας. Φωτισμός θάλασσας με δυνατούς προβολείς περιμετρικά του χώρου δεξίωσης.

Φωτισμός με Fairy lights στο Λαζάρου (Lazarou) Beach Venue

Σημειακός φωτισμός τραπεζιών στο Λαζάρου (Lazarou) Beach Venue

(Πάνω και κάτω φωτογραφία)

Φωτισμός στα βράχια με Ρομποτικές κεφαλές τεχνολογίας BEAM (Δέσμης)

Φωτισμός πίστας στο Λαζάρου (Lazarou) Beach Venue με επαγγελματικό φωτισμό και φωτιστή.

4 Ρομποτικά δέσμης και 6 σταθερά θεατρικά φώτα LED PAR

Φωτισμός Up-light στο Λαζάρου (Lazarou) Beach Venue

Πυροτεχνήματα Φωτιζόμενα Γράμματα

Special Effects

ΠΑΚΕΤΑ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ LAZAROU BEACH

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΟΥ BEACH

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ DECK

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΟΥ BEACH

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Νυφική Σουίτα & Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Στο χώρο του Lazarou Beach υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν εσάς,την οικογένεια σας και οποιοδήποτε φιλικό και συγγενικό σας προσωπο, προσφέροντας όλες τις ανέσεις όπως άνετα και πεντακάθαρα δωμάτια ,πρωινό και πλούσιο μένου στο εστιατόριο. Το δωμάτιο για τους μελλόνυμφους θα διατίθεται δωρεάν για τη βραδιά του Γάμου μιας και είναι πολύ σημαντικό για το ζευγάρι να έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να έχει άμεση και κοντινή πρόσβαση στο κατάλυμά του για το απαραίτητο φρεσκάρισμα. Από το καλοκαίρι του 2019 θα λειτουργεί και δωμάτιο σουίτα.

LAZAROU BEACH CATERING

Στο χώρο του Lazarou beach Venue λειτουργεί εστιατόριο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του Catering της επιχείρησης. Απολάυστε το μοναδικό μας μενού που επιμελείτε γνωστός Σεφ από την Αθήνα κάνοντας συνδυασμούς Gourmet κουζίνας αλλά και τοπικών συνταγών. Οι καλεσμένοι σας θα εκπλαγούν από την ποιότητα των υπηρεσιών μας και σε συνδυασμό με το φανταστικό τοπίο που θα απολαμβάνουν θα απομνημονεύσουν για πάντα την βραδιά του Γάμου σας........

WEDDING PLANNING - DECORATION

Στο Lazarou beach venue μπορούμε να σας αναλάβουμε τη διοργάνωση του Γάμου σας με τους επιλεγμένους συνεργάτες μας wedding planner που γνωρίζουν πολύ καλά το χώρο δεξίωσης και θα σας προτείνουν τις καλύτερες επιλογές σε θέματα διακόσμησης και οργάνωσης γενικότερα, ενώ θα αναλάβουν και όλες τις διαδικασίες για την έκδοση πιστοποιητικών και εγγράφων από τις τοπικές αρχές και εκκλησίες.

Σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας?

Θέλετε να σχεδιάσουμε μαζί το Γαμήλιο πάρτυ των ονείρων σας και όλοι οι καλεσμένοι σας να μιλάνε για το Γάμο σας τα επόμενα χρόνια?

και τις υπηρεσίες για τις οποίες ενδιαφέρεστε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μία αναλυτικότερη παρουσίαση των υπηρεσιών μας καθώς και για μία πρώτη εκτίμηση κόστους.

Ελληνικα