Το Γαλαξίδι είναι ένα μέρος μοναδικής ομορφιάς και αποτελεί για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μία από τις βασικότερες επιλογές για γαμήλια δεξίωση. Πολλοί κάτοικοι Αθηνών επιλέγουν επίσης το Γαλαξίδι για τη γαμήλια δεξίωσή τους μιας και βρίσκεται μόλις δυόμιση ώρες από την Αθήνα και η πρόσβαση στη περιοχή γίνεται οδικώς.... (217 km).
Η εταιρεία μας έχει αναλάβει μια σειρά από τα καλύτερα Γαμήλια πάρτυ στο Γαλαξίδι και συγκεκριμένα στο SUPER KALAFATI και στο Πολυχώρο εκδηλώσεων ΜΥΛΟΣ. Η εντοπιότητα του ιδιοκτήτη της εταιρίας Γιώργου Μισιρλή (από την διπλανή Ιτέα) οδηγεί την πλειοψηφία των ζευγαριών που έχουν υψηλές απαιτήσεις να συνεργαστούν μαζί μας και φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις που αναλάβαμε κάποια δεξίωση τα αποτελέσματα ήταν πέρα για πέρα 5 αστέρων.
Φυσικά η περιοχή του Γαλαξιδίου διαθέτει και άλλους χώρους δεξιώσεων στους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και για τον δικό σας Γάμο.
 

- ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ -

  • Επαγγελματίας DJ Γάμου – Dj Booth
  • Κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής ηχητική κάλυψη
  • Επαγγελματικός Φωτισμός – Ρομποτικές κεφαλές & θεατρικά φώτα – Dj Booth
  • Διακοσμητικός Φωτισμός – Fairy Lights – Γιρλάντα - Uplighting
  • Επιδαπέδια πυροτεχνήματα συντριβάνια σε διάφορα ύψη και διάρκειας
  • Εναέρια πυροτεχνήματα Γάμου
  • Φωτιζόμενα γράμματα
 

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΥΛΟΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ - DESTINATION WEDDING DJ AT MYLOS GALAXIDI

ΓΑΜΟΣ ΣΤO ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΣΤΟ BEACH BAR ΚΑΛΑΦΑΤΗ - DESTINATION WEDDING AT BEACH BAR SUPER KALAFATIS - GALAXIDI

Η πιο κάτω φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 7 η ώρα το πρωί ύστερα από ένα ξέφρενο γαμήλιο Πάρτυ που κράτησε σχεδόν 10 ώρες...... Το πάρτυ του Βασίλη και της Αναστασίας, δύο παιδιά που εκτός από την επαγγελματική σχέση που δημιουργήσαμε για την αποπεράτωση του πάρτυ κρατήσαμε και μια πολύ καλή φιλική σχέση μετέπειτα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βασίλης έκλεισε την ημερομηνία του Γάμου του ημέρα Παρασκευή επειδή εκείνη τη χρονιά δεν είχα κανένα Σάββατο ελεύθερο και όπως μου είχε πει χαρακτηριστικά «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα γίνει Γάμος με άλλο dj…. πες μου πότε μπορείς και είσαι ελεύθερος και ύστερα θα πάω να κλείσω εκκλησία»
Αφού κλείσαμε την ημερομηνία τελικά, ύστερα είχαμε το κομμάτι των παροχών. Και εκεί είχαμε την ίδια διαδικασία περίπου. Ενώ ξεκινήσαμε με Υπηρεσία Dj καταλήξαμε σε ένα πλήρες πακέτο DJ-ΗΧΟΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ με συνοπτικές διαδικασίες....
Σαν επαγγελματίας DJ γάμων έχω παραβρεθεί σε εκατοντάδες εκδηλώσεις από το 1998 που ξεκίνησα να κάνω οργανωμένα αυτό το επάγγελμα. Ο συγκεκριμένος Γάμος είναι μια περίπτωση που χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα όταν θέλω να εξηγήσω στα ραντεβού μου σε κάποιον εν δυνάμη πελάτη μου, ποιά είναι η διαφορά του καλού από τον πολύ καλό. Για εμένα το Γιώργο Μισιρλή το να βρεθείς σε μια επαρχία (σαν djαπό Αθήνα) και να παίζεις αυτά που θα έπαιζε και ένας τοπικός dj (Δηλαδή κλαρίνα και Βιολιά όλη τη νύχτα...) δεν σε κάνει να διαφέρεις ούτε και νομίζω ότι εκπληρώνεις το πραγματικό όνειρο του πελάτη που έβαλε το χέρι στη τσέπη και σε ακριβοπλήρωσε. Ο πελάτης ξέρει τι θέλει σίγουρα.... αλλά ο Τοπ DJ Γάμου πρέπει να του προσφέρει αυτό που δεν είχε καν σκεφτεί... Την απόλυτη διασκέδαση με ξεχωριστό τρόπο.
Τη συγκεκριμένη Βραδιά ξεκινήσαμε με αρκετά παραδοσιακά φυσικά αλλά... το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με πολλά Ξένα 90’s , Mainstream , Disco , Rock n roll και φυσικά εξαντλήσαμε όλο το Ελληνικό ρεπερτόριο έως ότου φτάσαμε τα ξημερώματα να παίζουμε σκηνή house και μουσικές επιλογές τύπου CAVO PARADISO….. .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΑΜΟ

 
 
 
Φίλε Βασίλη ευχαριστώ πολύ για όλα !!!

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΙΤΕΑ - MARQUEE ILLUMINATED LETTERS IN GALAXIDI - ITEA

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ - PROFESSIONAL WEDDING LIGHTS IN GALAXIDI

Οι τρεις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από έναν άλλο πολύ όμορφο Γάμο που έγινε επίσης στο Γαλαξίδι στο χώρο δεξιώσεων Μύλος, το Γάμο του Θανάση και της Όλιας. Και σε αυτή τη περίπτωση τα παιδιά ήρθαν συστημένα και η όλη συνεννόηση έγινε επίσης με συνοπτικές διαδικασίες. Είχαμε πολλούς καλεσμένους από Αθήνα αλλά το πρόγραμμα ισομοιράστηκε (παραδοσιακά – μοντέρνα) μιας και οι καλεσμένοι είχαν πολλή καλή διάθεση εξ αρχής και ήταν θετικοί σε όλα τα ακούσματα.

ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΑΣ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ BEAM ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Εκτός από το πολύ όμορφο γλέντι ο συγκεκριμένος γάμος έχει τα πρωτεία στον επαγγελματικό φωτισμό για το νομό Φωκίδας. Είναι ο πρώτος γάμος στο νομό όπου χρησιμοποιήθηκαν Ρομποτικά φώτα νέας τεχνολογίας δέσμης (Beam), ασύρματα LED PAR και φωτιζόμενα γράμματα. Ήταν μεγάλη η ικανοποιήσή μας που για πρώτη φορά φέραμε αυτούς τους φωτισμούς σε γαμήλια δεξίωση στη περιοχή και φυσικά τόσο ο κόσμος όσο και οι ιδιοκτήτες του χώρου έδειχναν εντυπωσιασμένοι.... Όλια μου σε ευχαριστώ πολύ !!!!!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ - PROFESSIONAL WEDDING LIGHTS IN GALAXIDI

Η εταιρεία Missirlis Giorgio Wedding Entertainment είναι μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά Γάμου. Με παρουσία στις γαμήλιες δεξιώσεις από το 1998 μπορούμε να εγγυηθούμε τη κορυφαία απόδοση του Dj Γάμου της εταιρίας μας ενώ ο εξοπλισμός μας σε ηχητική κάλυψη και φωτισμό είναι πάντα αυτός που πραγματικά χρειάζεται ένας χώρος δεξίωσης και όχι υπερβολές που θα αλλοιώσουν τη φυσική ομορφιά και θα φουσκώσουν χωρίς λόγο την αμοιβή μας.
Ρίχνοντας μια ματιά στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαπιστώσετε ότι οι πελάτες μας εξυμνούν την καλή δουλειά μας φυσικά αλλά το σημαντικότερο απ'όλα εξυμνούν την συνέπειά μας σε ότι έχουμε συμφωνήσει πριν το Γάμο και φυσικά απ'όσα περισσότερα πράγματα κάνουμε πολλές φορές πέρα από τα συμφωνηθέντα.

- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ -

 
 
Ελληνικα
error: Content is protected !!