Η Μονεμβασιά αποτελεί έναν από τους πιο κλασσικούς προορισμούς για γαμήλιο πάρτυ ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο. Ένα μέρος μοναδικής και ιδιαίτερης ομορφιάς που έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να το προσεγγίσεις οδικώς. Η εταιρεία μας έχει αναλάβει με πολύ μεγάλη επιτυχία πάρτυ γάμου στη Μονεμβασιά και συγκεκριμένα στο Λαζαρέτο που βρίσκεται πάνω στο Κάστρο της Μονεμβασιάς στο ξενοδοχείο Kinsterna και στο Κτήμα Πέτρα. Φυσικά η περιοχή της Μονεμβασιάς διαθέτει και άλλους χώρους δεξιώσεων στους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και για τον δικό σας Γάμο.
 

- ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ -

  • Επαγγελματίας DJ Γάμου – Dj Booth
  • Κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής ηχητική κάλυψη
  • Επαγγελματικός Φωτισμός – Ρομποτικές κεφαλές & θεατρικά φώτα – Dj Booth
  • Διακοσμητικός Φωτισμός – Fairy Lights – Γιρλάντα - Uplighting
  • Επιδαπέδια πυροτεχνήματα συντριβάνια σε διάφορα ύψη και διαρκείας
  • Εναέρια πυροτεχνήματα Γάμου
  • Φωτιζόμενα γράμματα
 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΙΝΣΤΕΡΝΑ – WEDDING AT KINSTERNA HOTEL

ΥΠΗΡΕΣΙΑ DJ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΙΝΣΤΕΡΝΑ - WEDDING DJ AT KINSTERNA HOTEL

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΖΑΡΕΤΟ – WEDDING AT LAZARETO HOTEL

ΥΠΗΡΕΣΙΑ DJ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΖΑΡΕΤΟ – WEDDING DJ AT LAZARETO HOTEL

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ LAZARETO HOTEL - PROFESSIONAL LIGHTING AT LAZARETO HOTEL

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΗΧΟΣΤΗΛΕΣ - TOP QUALITY SOUND SYSTEMS

Η εταιρεία Missirlis Giorgio Wedding Entertainment είναι μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά Γάμου. Με παρουσία στις γαμήλιες δεξιώσεις από το 1998 μπορούμε να εγγυηθούμε τη κορυφαία απόδοση του DjΓάμου της εταιρίας μας ενώ ο εξοπλισμός μας σε ηχητική κάλυψη και φωτισμό είναι πάντα αυτός που πραγματικά χρειάζεται ένας χώρος δεξίωσης και όχι υπερβολές που θα αλλοιώσουν τη φυσική ομορφιά και θα φουσκώσουν χωρίς λόγο την αμοιβή μας.
Ρίχνοντας μια ματιά στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαπιστώσετε ότι οι πελάτες μας εξυμνούν την καλή δουλειά μας φυσικά αλλά το σημαντικότερο απ'όλα εξυμνούν τη συνέπειά μας σε ότι έχουμε συμφωνήσει πριν το Γάμο και φυσικά πόσα περισσότερα πράγματα κάνουμε πολλές φορές πέρα από τα συμφωνηθέντα.
Η εταιρεία dj για γάμο με τις περισσότερες 5στερες κριτικές στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης “Google” και φυσικά δεν είμαστε τυχαία σταθερά στις πρώτες θέσεις στην αναζήτηση επαγγελματιών dj γάμου , επαγγελματικού φωτισμού, πυροτεχνημάτων και special effect.
Δείτε εδώ ένα ενδεικτικό Βίντεο από Γαμήλιο πάρτυ στο KINSTERNA HOTEL στη Μονεμβασιά που φυσικά όπως θα δείτε στο τέλος τελειωσε και αυτό..... ξημερώματα.
 
 

- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ -

Στη σελίδα της εταιρείας μας θα βρείτε τον πληρέστερο οδηγό για εύρεση τραγουδιών Γάμου. Ακούστε τις προτάσεις μας για Τραγούδια Εισόδου – Τραγούδια πρώτου χορού – Τραγούδια για κόψιμο τούρτας, για ρίξιμο ανθοδέσμης και φυσικά την πιο ολοκληρωμένη λίστα με ελληνικά και ξένα τραγούδια για να χορέψει η νύφη με τον πατέρα της.
Ελληνικα
error: Content is protected !!