Γνωρίστε την ομάδα μας

Η εταιρεία Wedding Dj in Greece by George Missirlis είναι μια εταιρία που ασχολείται κατά βάση με την μουσική, ηχητική και φωτιστική κάλυψη γαμήλιων πάρτυ.Η όρεξή μας, η υπευθυνότητά μας απέναντι στους πελάτες μας και η συνεχόμενη εξέλιξή μας, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, ταξιδεύουμε πλέον σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό προσφέροντας στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Μια μεγάλη γκάμα από συνοδευτικές υπηρεσίες όπως διακοσμητικός φωτισμός, Πυροτεχνήματα Γάμου και φωτιζόμενα γράμματα συμπληρώνει των κατάλογο των υπηρεσιών μας και κάνει τη δεξίωσή σας μοναδική.

Ψάχνεται για τον καλύτερο DJ ? Γιατί εμάς…

Η εταιρία μας δίνει ιδιαίτερη βάση στην επιλογή συνεργατών Dj και θεωρεί αυτή την υπηρεσία ως πολύ βασική για την επιτυχία ενός πάρτυ γάμου. Σε αντίθεση λοιπόν με τη πλειοψηφία των εταιριών που δίνουν πρωτεύουσα σημασία σε εγκαταστάσεις με Fairy lights και special effects για εμάς η προτεραιότητα παραμένει

ο κορυφαίος DJ…

Πως επηρεάζει αυτό τη δική σας εκδήλωση? Είναι πολύ απλό.

Ένας απλά καλός DJ Γάμου προσφέρει καλές… αλλά τυποποιημένες υπηρεσίες στις οποίες εσείς και οι καλεσμένοι σας θα πρέπει να προσαρμοστείτε σας αρέσουν δε σας αρέσουν, διαφορετικά δεν θα διασκεδάσετε. Ο DJ της εταιρίας μας αντίθετα θα προσαρμόσει τη γνώση και την εμπειρία του πάνω στις δικές σας επιλογές και προτιμήσεις ενώ με την πληρέστατη μουσική του συλλογή θα ικανοποιήσει όλους τους καλεσμένους σας κρατώντας το κέφι αμείωτο με ευχάριστες εκπλήξεις. Η ικανότητα να ψυχολογούμε τους καλεσμένους σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και να προσαρμόζουμε – αλλάζουμε το πρόγραμμα συνεχώς με τις τρέχουσες απαιτήσεις είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό της ομάδας μας.

Τι περιλαμβάνει το βασικό μας πακέτο διασκέδασης

Επαγγελματία Έμπειρο DJ Γάμου – Ηχητική κάλυψη με επαγγελματικές High end ηχοστήλες – Σετ Φωτισμού πίστας αποτελούμενο από 4 Ρομποτικές κεφαλές και φωτιστή. Δώρο 4 πυροτεχνήματα Συντριβάνια για να δώσουμε λάμψη στην είσοδο ή στο πρώτο σας χορό.

Στείλτε μας email για να μάθετε το κόστος για το δικό σας γάμο!

    Σημειώστε την τοποθεσία του γάμου:

    Ημερομηνία Γάμου:

    [recaptcha]

    Ελληνικα