Γάμος στον Πολυχώρο Λώλου

ΕΔΩ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ....ΧΤΥΠΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ

DJ Γάμου στην Αθήνα στον Πολυχώρο Λώλου

Wedding DJ in Athens – Polihoros Lolou Venue

Ο Πολυχώρος Λώλου είναι ένας από τους πιο καθιερωμένους χώρους Δεξιώσεων στη περιοχή της Παιανίας – Σπάτων και αποτελεί πόλο διασκέδασης για όλα τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν το Γάμο τους ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ..... Με βασικό ατού την χωρίς περιορισμούς ένταση στη μουσική, τους πολύ μεγάλους σε έκταση χώρους και τη ζεστή και φιλόξενη αντιμετώπιση από τους ιδιοκτήτες του, ο Πολυχώρος Λώλου αποτελεί τον νο 1 προορισμό για Γάμους που ο αριθμός των καλεσμένων υπερβαίνει τα 250 άτομα. Η εταιρία μας συνεργάζεται με τον Πολυχώρο Λώλου από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του έχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες επιτυχημένες δεξιώσεις και έχοντας αποσπάσει 5στερες κριτικές σε όλα τα έγκυρα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο χώρος περιλαμβάνει 2 εξωτερικούς χώρους δεξιώσεων και 2 εσωτερικούς χώρους. Στους εσωτερικούς χώρους Ηλέκτρα και Ιοκάστη μπορούν να πραγματοποιηθούν δεξιώσεις μέχρι 900 καθήμενων ενώ στους εξωτερικούς χώρους οι δεξιώσεις μπορούν να φτάσουν και τους 1500 καλεσμένους κάτι που εξυπηρετεί πολύ κυρίως για εταιρικές εκδηλώσεις πολυεθνικών εταιριών.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΑ

HLEKTRA VENUE OUTDOOR

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗ

IOKASTI VENUE OUTDOOR

Η Wedding Entertainment by Giorgio Missirlis με δυναμική παρουσία στον χώρο των δεξιώσεων από το 1998 και με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία αυτού του brand που κάθε χρόνο πραγματοποιεί μόνο επιτυχημένες εκδηλώσεις με όλους τους πελάτες του απόλυτα ευχαριστημένους και δικαιωμένους από την επιλογή τους. Οι κορυφαίοι DJ γάμου της εταιρίας μας θα κάνουν το πάρτυ σας να ξεχωρίσει μουσικά ενώ με τους κατάλληλους φωτισμούς και τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιούμε θα δημιουργήσουμε μια μαγική ατμόσφαιρα που θα μεταμορφώσει τη δεξίωσή σας σε μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης για εσάς και όλους τους παρευρισκόμενους.
Ο φωτισμός της πίστας με επαγγελματικό εξοπλισμό για τη δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας, είναι μονόδρομος για όλα τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν το Γαμήλιο πάρτυ τους να ξεχωρίζει. Για το λόγο αυτό η εταιρία μας που έχει την τιμή να είναι μόνιμος συνεργάτης του Πολυχώρου Λώλου από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία από τις ανάγκες των πελατών του έχει σχεδιάσει το απόλυτο σετ επαγγελματικού Φωτισμού που φυσικά διαχειρίζεται έμπειρος φωτιστής καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς, διαμορφώνοντας τον φωτισμό στην πίστα ακολουθώντας τις μουσικές εναλλαγές του Dj

-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΛΩΛΟΥ –

-SERVICES WE PROVIDE -

 

- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟN ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΛΩΛΟΥ -

  • Επαγγελματίας DJ Γάμου και κορυφαία ηχητική κάλυψη
 

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ – ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ BASE

Ο φωτισμός της πίστας με επαγγελματικό εξοπλισμό για τη δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας, είναι μονόδρομος για όλα τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν το Γαμήλιο πάρτυ τους να ξεχωρίζει. Για το λόγο αυτό η εταιρία μας που έχει την τιμή να είναι μόνιμος συνεργάτης στον Πολυχώρο Λώλου από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία από τις ανάγκες των πελατών του έχει σχεδιάσει το απόλυτο σετ επαγγελματικού Φωτισμού που φυσικά διαχειρίζεται έμπειρος φωτιστής καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς, διαμορφώνοντας το φωτισμό στην πίστα ακολουθώντας τις μουσικές εναλλαγές του Dj

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ – ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ PREMIUM

Ο φωτισμός εκτός από την τεράστια συμβολή του στη διασκέδαση μπορεί να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεταβολή της αισθητικής ενός χώρου δεξίωσης, η ακόμα καλύτερα στην διαμόρφωση του γενικού φωτισμού που έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της αισθητικής. Έτσι η εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες του Πολυχώρου Λώλου το πακέτο φωτισμού premium για να αναδείξει με τα μοναδικά ασύρματα φώτα τις επιφάνειες των κτηρίων και το σημειακό φωτισμό όπου θα δώσει μια τελείως διαφορετική προοπτική φωτισμού στα τραπέζια της δεξίωσης. Φυσικά τα φώτα στην πίστα παραμένουν τα ίδια με το πακέτο φωτισμού “BASIC”

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ – ΠΑΚΕΤΟ FAIRY LIGHTS FANTASY

Το πακέτο φωτισμού FAIRYLIGHTS FANTASY είναι το πληρέστερο πακέτο φωτισμού που μπορεί να υπάρξει σε μια γαμήλια δεξίωση. Περιλαμβάνει τις υπηρεσίες του βασικού και του premium φωτισμού και επιπλέον διακοσμεί τον χώρο της δεξίωσης με 200 περίπου μέτρα Fairy lights. Μεταμορφώνει το χώρο της δεξίωσής σας σε κάτι εντελώς καινούργιο και προπάντων ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Τα φώτα της πίστας ενισχύονται με επιπλέον 4 Ρομποτικά και τα διακοσμητικά up lights με 3 επιπλέον ενώ τα υπόλοιπα φώτα παραμένουν ως έχουν. Η μεγάλη διαφορά γίνεται με την εγκατάσταση 1200 μέτρων fairylights πάνω από το χώρο των τραπεζιών και στις γύρω πέτρινες κολώνες. Ο ουρανός γίνεται στη κυριολεξία ένας ουρανός με αστέρια και οι φωτογραφίες που θα βγάλουν οι φωτογράφοι και οι καλεσμένοι σας θα είναι η μαρτυρία ότι ο γάμος σας ήταν το απόλυτο event στο θέμα του φωτισμού

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ (ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ)

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τα κορυφαία πυροτεχνήματα συντριβάνια ύψους 6 μέτρων και διάρκειας 1 λεπτού , ώστε ο φωτογράφος και ο βιντεογράφος σας να έχουν όλο τον απαραίτητο χρόνο που θα χρειαστούν για να μπορέσουν να κάνουν το μαγικό κλικ που θα σας χαρίσει τη καλύτερη ανάμνηση από το γαμήλιο πάρτυ σας.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

Η χρέωση στα συντριβάνια είναι κλιμακωτή ανάλογα με την ποσότητα

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ

WEDDING FIREWORKS FOR YOUR FIRST DANCE

ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

(Προτείνουμε στο τέλος του πρώτου χορού)

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

ILLUMINATED MARQUEE LETTERS

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΥΨΟΣ 2,35 ΜΕΤΡΩΝ ΠΛΑΤΟΣ 3,30 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ

HEART SHAPE ARCH 2,35 HEIGHT

ΕΦΕ ΞΗΡΟΥ ΠΑΓΟΥ – DRY ICE EFFECT – DANCING ON CLOUDS

(Προτείνουμε στον εσωτερικό χώρο)

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

LIVE BAND SOUND COVER

Η εταιρία μας αναλαμβάνει αποκλειστικά την ηχητική κάλυψη ορχήστρας στον Πολυχώρο ΛΩΛΟΥ με κορυφαίο ηχητικό εξοπλισμό και επαγγελματία ηχολήπτη. Οι χρεώσεις προκύπτουν ανάλογα με τον αριθμό των μουσικών και τις απαιτήσεις τους

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | CORPORATE EVENTS

Η εταιρία Missirlis Giorgio Wedding Entertainment είναι μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά Γάμου. Με παρουσία στις γαμήλιες δεξιώσεις από το 1998 μπορούμε να εγγυηθούμε τη κορυφαία απόδοση του DjΓάμου της εταιρίας μας ενώ ο εξοπλισμός μας σε ηχητική κάλυψη και φωτισμό είναι πάντα αυτός που πραγματικά χρειάζεται ένας χώρος δεξίωσης.
Ρίχνοντας μια ματιά στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαπιστώσετε ότι οι πελάτες μας εξυμνούν την καλή δουλειά μας φυσικά αλλά το σημαντικότερο απ'όλα εξυμνούν τη συνέπειά μας σε ότι έχουμε συμφωνήσει πριν το Γάμο και φυσικά πόσα περισσότερα πράγματα κάνουμε πολλές φορές πέρα από τα συμφωνηθέντα.
Δεν είμαστε άλλωστε τυχαία η εταιρία dj για γάμο με τις περισσότερες ΑΛΗΘΙΝΕΣ 5στερες κριτικές στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης “Google” και φυσικά δεν είμαστε τυχαία σταθερά στις πρώτες θέσεις στην αναζήτηση επαγγελματιών dj γάμου , επαγγελματικού φωτισμού, πυροτεχνημάτων και special effect

- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ -

Στη σελίδα της εταιρείας μας θα βρείτε τον πληρέστερο οδηγό για εύρεση τραγουδιών Γάμου. Ακούστε τις προτάσεις μας για Τραγούδια Εισόδου – Τραγούδια πρώτου χορού – Τραγούδια για κόψιμο τούρτας, για ρίξιμο ανθοδέσμης και φυσικά την πιο ολοκληρωμένη λίστα με ελληνικά και ξένα τραγούδια για να χορέψει η νύφη με τον πατέρα της.
Ελληνικα
error: Content is protected !!