Γάμος στο Εύπολις

Ένας από τους ομορφότερους χώρους κοινωνικών δεξιώσεων στην Αθήνα είναι ο Πολυχώρος Εύπολις. Η εταιρία μας συνεργάζεται με το Πολυχώρο Εύπολις από τη πρώτη μέρα λειτουργίας του έχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες επιτυχημένες δεξιώσεις. Ο χώρος περιλαμβάνει 2 εξωτερικούς χώρους δεξιώσεων και 3 εσωτερικούς χώρους όπου μπορούν να φιλοξενηθούν δεξιώσεις μέχρι και 800 καλεσμένων. Η Wedding Entertainment by Giorgio Missirlisέχοντας δυναμική παρουσία στον χώρο των δεξιώσεων πανελλαδικά από το 1998 εγγυάται την απόλυτη διασκέδαση στο γαμήλιο πάρτυ σας με τους κορυφαίους DJ Γάμου που έχει στο δυναμικό της και φυσικά με όλες τους κατάλληλους φωτισμούς και τα ειδικά εφέ που θα μεταμορφώσουν τη δεξίωσή σας σε μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης.
 

- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟN ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΕΥΠΟΛΙΣ -

  • Επαγγελματίας DJ Γάμου – Dj Booth
  • Κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής ηχητική κάλυψη
  • Επαγγελματικός Φωτισμός – Ρομποτικές κεφαλές & θεατρικά φώτα – Dj Booth
  • Διακοσμητικός Φωτισμός – Fairy Lights – Γιρλάντα - Uplighting
  • Επιδαπέδια πυροτεχνήματα συντριβάνια σε διάφορα ύψη και διαρκείας
  • Εναέρια πυροτεχνήματα Γάμου
  • Φωτιζόμενα γράμματα
 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΌ ΕΥΠΟΛΙΣ – WEDDING AT VENUE EUPOLIS

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ – ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ BASE

Ο φωτισμός της πίστας με επαγγελματικό εξοπλισμό για τη δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας, είναι μονόδρομος για όλα τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν το Γαμήλιο πάρτυ τους να ξεχωρίζει. Για το λόγο αυτό η εταιρία μας που έχει την τιμή να είναι μόνιμος συνεργάτης του Πολυχώρου Εύπολις από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία από τις ανάγκες των πελατών του έχει σχεδιάσει το απόλυτο σετ επαγγελματικού Φωτισμού που φυσικά διαχειρίζεται έμπειρος φωτιστής καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς, διαμορφώνοντας τον φωτισμό στην πίστα ακολουθώντας τις μουσικές εναλλαγές του Dj

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ – ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ PREMIUM

Ο φωτισμός εκτός από την τεράστια συμβολή του στη διασκέδαση μπορεί να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεταβολή της αισθητικής ενός χώρου δεξίωσης, ή ακόμα καλύτερα στη διαμόρφωση του γενικού φωτισμού που έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της αισθητικής. Έτσι η εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες του Πολυχώρου Εύπολις το πακέτο φωτισμού premium για να αναδείξει με τα μοναδικά ασύρματα φώτα τις επιφάνειες του κτηρίου που βρίσκονται πίσω από το νυφικό τραπέζι και το σημειακό φωτισμό όπου θα δώσει μια τελείως διαφορετική προοπτική φωτισμού στα τραπέζια της δεξίωσης. Φυσικά τα φώτα στην πίστα παραμένουν τα ίδια με το πακέτο φωτισμού “BASIC”

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΑΜΗΛΙΑΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ – ΠΑΚΕΤΟ FAIRY LIGHTS FANTASY

Το πακέτο φωτισμού FAIRYLIGHTS FANTASY είναι το πληρέστερο πακέτο φωτισμού που μπορεί να υπάρξει σε μια γαμήλια δεξίωση.Περιλαμβάνει τις υπηρεσίες του βασικού και του premium φωτισμού και επιπλέον διακοσμεί το χώρο της δεξίωσης με 1200 περίπου μέτρα Fairy lights. Μεταμορφώνει το χώρο της δεξίωσής σας σε κάτι εντελώ καινούργιο και προπάντων ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Τα φώτα της πίστας ενισχύονται με επιπλέον 4 Ρομποτικά και τα διακοσμητικά up lights με 3 επιπλέον ενώ τα υπόλοιπα φώτα παραμένουν ως έχουν. Η μεγάλη διαφορά γίνεται με την εγκατάσταση 1200 μέτρων fairylights πάνω από το χώρο των τραπεζιών και στις γύρω πέτρινες κολώνες. Ο ουρανός γίνεται στη κυριολεξία ένας ουρανός με αστέρια και οι φωτογραφίες που θα βγάλουν οι φωτογράφοι και οι καλεσμένοι σας θα είναι η μαρτυρία ότι ο γάμος σας ήταν το απόλυτο event στο θέμα του φωτισμού

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ (ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ)

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί τα κορυφαία πυροτεχνήματα συντριβάνια ύψους 6 μέτρων και διάρκειας 1 λεπτού , ώστε ο φωτογράφος και ο βιντεογράφος σας να έχουν όλο τον απαραίτητο χρόνο που θα χρειαστούν για να μπορέσουν να κάνουν το μαγικό κλικ που θα σας χαρίσει τη καλύτερη ανάμνηση από το γαμήλιο πάρτυ σας.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

Η χρέωση στα συντριβάνια είναι κλιμακωτή ανάλογα με την ποσότητα

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ

ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

(Προτείνουμε στο τέλος του πρώτου χορού)

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΥΨΟΣ 2,35 ΜΕΤΡΩΝ ΠΛΑΤΟΣ 3,30 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ

ΕΦΕ ΞΗΡΟΥ ΠΑΓΟΥ – DRY ICE EFFECT – DANCING ON CLOUDS

(Προτείνουμε στον εσωτερικό χώρο)

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει αποκλειστικά την ηχητική κάλυψη ορχήστρας στον Πολυχώρο Εύπολις με τον κορυφαίο ηχητικό εξοπλισμό και επαγγελματία ηχολήπτη. Οι χρεώσεις προκύπτουν ανάλογα με τον αριθμό των μουσικών και τις απαιτήσεις τους

Η εταιρία Missirlis Giorgio Wedding Entertainment είναι μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά Γάμου. Με παρουσία στις γαμήλιες δεξιώσεις από το 1998 μπορούμε να εγγυηθούμε τη κορυφαία απόδοση του DjΓάμου της εταιρίας μας ενώ ο εξοπλισμός μας σε ηχητική κάλυψη και φωτισμό είναι πάντα αυτός που πραγματικά χρειάζεται ένας χώρος δεξίωσης.
Ρίχνοντας μια ματιά στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαπιστώσετε ότι οι πελάτες μας εξυμνούν την καλή δουλειά μας φυσικά αλλά το σημαντικότερο απ'όλα εξυμνούν τη συνέπειά μας σε ότι έχουμε συμφωνήσει πριν το Γάμο και φυσικά πόσα περισσότερα πράγματα κάνουμε πολλές φορές πέρα από τα συμφωνηθέντα.
Δεν είμαστε άλλωστε τυχαία η εταιρία dj για γάμο με τις περισσότερες ΑΛΗΘΙΝΕΣ 5στερες κριτικές στην κορυφαία μηχανή αναζήτησης “Google” και φυσικά δεν είμαστε τυχαία σταθερά στις πρώτες θέσεις στην αναζήτηση επαγγελματιών dj γάμου , επαγγελματικού φωτισμού, πυροτεχνημάτων και special effect

- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ -

Στη σελίδα της εταιρείας μας θα βρείτε τον πληρέστερο οδηγό για εύρεση τραγουδιών Γάμου. Ακούστε τις προτάσεις μας για Τραγούδια Εισόδου – Τραγούδια πρώτου χορού – Τραγούδια για κόψιμο τούρτας, για ρίξιμο ανθοδέσμης και φυσικά την πιο ολοκληρωμένη λίστα με ελληνικά και ξένα τραγούδια για να χορέψει η νύφη με τον πατέρα της.
Ελληνικα
error: Content is protected !!