ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΥΡΓΟΣ ΠΕΤΡΕΖΑ – ΣΠΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ

Πυροτεχνήματα για Γάμο

Καλέστε μας στο +306977601111 / 2106454511
ή στείλτε μας μήνυμα WhatsApp / Viber


Η Μαγεία της Τέχνης των Πυροτεχνημάτων

Καλωσορίσατε στον κόσμο των πυροτεχνημάτων, εκεί που το λαμπερό πύρινο φως συναντά το θέαμα , εκεί που οι απλές στιγμές γίνονται μοναδικές και αξέχαστες για κάθε θεατή…. Τα πυροτεχνήματα είναι η απαραίτητη πινελιά που κάθε εκδήλωση χρειάζεται για να έχει τη λάμψη που της αξίζει…..

ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ – ΒΕΝΤΑΛΙΑ
ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ ( ΚΤΗΜΑ ΛΩΛΟΥ )

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ
ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ KAIKI BEACH – ΣΠΕΤΣΕΣ

Τι σας προσφέρουμε

Η Μαγεία της Τέχνης των Πυροτεχνημάτων

Η εταιρία μας προσφέρει εκπληκτικά πακέτα πυροτεχνημάτων για γάμους, για αυτό το λόγο αναλαμβάνουμε περισσότερες από 150 ρίψεις εναέριων πυροτεχνημάτων γάμου κάθε χρόνο! Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός……να σας προσφέρουμε ένα εκπληκτικό SHOW πυροτεχνημάτων, που θα χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο στο δικό σας πρόσωπο και στο πρόσωπο κάθε καλεσμένου της εκδήλωσή σας.


ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ
ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΛΑΖΑΡΟΥ BEACH

• Νομιμότητα και καθαρές διαδικασίες

Η Εταιρία μας είναι κάτοχος της νόμιμης «Άδειας εμπορίας Ειδών Πυροτεχνίας» κατηγορίας F1, F2, F3, F4, T1, T2, P1,P2 που εκδίδει η ΓΑΔΑ. Την ρίψη των εναέριων Πυροτεχνημάτων αναλαμβάνει πιστοποιημένος τεχνικός. Όλοι οι πυροτεχνουργοί μας είναι εκπαιδευμένοι στα υψηλότερα πρότυπα και όλες οι επιδείξεις πυροτεχνημάτων καλύπτονται από ολοκληρωμένη ασφάλιση αστικής ευθύνης.

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΩΛΟΥ

Ύψος ρίψης : 6μέτρα

Διάρκεια : 60’’ (1’)

Δείτε τα Βίντεο

• Ποικιλία επιλογών


Επιδαπέδια πυροτεχνήματα Συντριβάνια

Διαθέτουμε τα καλύτερα πυροτεχνήματα Συντριβάνια της αγοράς (Πυροτεχνήματα Σπίθες) σε διάφορα ύψη και διάρκειες.

Για εξωτερικούς χώρους (Κτήματα Γάμου και εκκλησίες) προτείνουμε σιντριβάνια ύψους έξι μέτρων και διάρκειας 1 λεπτού.

Έξι μέτρων γιατί ακόμα και ο ελάχιστος αέρας των λίγων μποφόρ είναι ικανός να μειώσει αρκετά το τελικό ύψος καύσης ενώ σε περιπτώσεις δυνατού αέρα το αρχικό ύψος μπορεί να έχει έως 50% απώλεια. Συνεπώς αν είχατε επιλέξει σιντριβάνια ύψους 3 μέτρων, με αέρα ενδεχομένως το τελικό τους ύψος να μην ξεπέρναγε το 1,5 μέτρο δηλαδή στο ύψος του ανθρώπινου σώματος και χαμηλότερα, και αυτό δεν θα μας έδινε καθόλου καλό αποτέλεσμα στη φωτογράφηση. Ένα λεπτό διάρκεια γιατί είναι πολύ σημαντικό ο φωτογράφος και ο Βιντεογράφος μας να έχουν άνεση χρόνου ώστε να μπορέσουν να πάρουν τα σωστά πλάνα και να πετύχουν το μαγικό φωτογραφικό «κλικ» που θα μας δώσει τη φωτογραφία που θα είναι η ομορφότερη ανάμνηση της ημέρας του Γάμου μας.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


LECIEL – SANTORINI

Ύψος ρίψης : 6μέτρα

Διάρκεια : 60’’ (1’)

Δείτε τα Βίντεο

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
LAZAROU BEACH – SIFNOS CYCLADES ISLANDS

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΓΑΜΟ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
ΚΤΗΜΑ ΝΕΦΕΛΕΣ – ΚΟΡΩΠΙ


ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΩΛΟΥ – ΠΑΙΑΝΙΑ

Ύψος ρίψης : 6μέτρα

Διάρκεια : 60’’ (1’)

Δείτε τα Βίντεο

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ
ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ


ΚΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ – ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΑΘΗΝΑ

• 100% Άκαπνα πυροτεχνήματα συντριβάνια για εσωτερικούς χώρους


Για τις δεξιώσεις που γίνονται τη χειμερινή περίοδο ή τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που λόγο καιρικών συνθηκών θα πρέπει να μεταφερθούν σε εσωτερικό χώρο, η εταιρία μας έχει στη διάθεσή της για τους πελάτες της την καλύτερη ποιότητα σε άκαπνα πυροτεχνήματα συντριβάνια.

ΑΚΑΠΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ


ΚΑΠΝΟΣ ΞΗΡΟΥ ΠΑΓΟΥ

Ύψος ρίψης : 3μέτρα

Διάρκεια : 30’’

ΕΝΑΕΡΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ
ΜΟΝΑΔΙΚΑ SHOW για τις ΜΟΝΟ-ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Η ενασχόλησή μας με τα γαμήλια πάρτυ από το μακρινό 1998 μας έχει κατατάξει ανάμεσα στις ελληνικές εταιρίες με την μεγαλύτερη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης γαμήλιων πάρτυ. Δεν είναι λίγες οι καινοτομίες που έχουμε εισάγει στην αγορά με το πέρασμα των ετών ,Προβολή φωτογραφιών με προτζέκτορα το 2002 , Φωτιζόμενα Γράμματα από το 2015 κ.α.

ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Έτσι λοιπόν και στον τομέα των εναέριων Πυροτεχνημάτων δεν θα μπορούσαμε να επαναπαυθούμε στα έτοιμα show που πουλάνε τα διάφορα καταστήματα της αγοράς γιατί το εύκολο και έτοιμο είναι ενάντια στη γενικότερη φιλοσοφία μας. Έτσι λοιπόν κάθε χρόνο λανσάρουμε τα δικά μας showπυροτεχνημάτων τα οποία σχεδιάζουμε κάθε Χειμώνα με πολύ μεράκι και έμπνευση.

Πρόγραμμα Πυροτεχνημάτων


Finale Danza

225 βολές

Κατηγορία : F4

Ύψος ρίψης : 50 μέτρα

Διάρκεια : 45’’

Δείτε τα Βίντεο

Πρόγραμμα Πυροτεχνημάτων


Finale Danza EXTRA

349 βολές

Κατηγορία : F4

Ύψος ρίψης : 50 μέτρα

Διάρκεια : 68’’ (1’08’’)

Δείτε τα Βίντεο

Πρόγραμμα Πυροτεχνημάτων


PLATINUM VOLCANO

468 βολές

Κατηγορία : F4

Διάρκεια : 68’’ (1’08’’)

Δείτε τα Βίντεο

Πρόγραμμα Πυροτεχνημάτων


GOLDEN PALMS 02

200 βολές

Κατηγορία : F4

Ύψος ρίψης : 50 μέτρα

Διάρκεια : 84’’ (1’,24’’)

Δείτε τα Βίντεο

Πρόγραμμα Πυροτεχνημάτων


MegaShow

225 βολές

Κατηγορία : F4

Ύψος ρίψης : 40-60μέτρα

Διάρκεια : 148’’ (2’28’’)

Δείτε τα Βίντεο

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ


ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

ΚΤΗΜΑ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΚΤΗΜΑ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ


ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

ΚΤΗΜΑ ΕΥΠΟΛΙΣ

 • dj-wedding-photo-comment-20
  Thisseas Kalampalikis
  Κάθε φορά ξεπερνά τον εαυτό του και μας εκπλήσσει ευχάριστα! Μια φορά να τον ακούσεις σε κέρδισε! Όποιος θέλει συστάσεις μπορεί να μου στείλει στο inbox!
 • dj-wedding-photo-comment-19
  Vinia Dakari - Thomadakis Vaggelis( Elies Resort Sifnos )
  Ο Γιώργος είναι άριστος στη δουλειά του γιατί απλά τη λατρεύει!!! Δουλεύει με συνέπεια και έμπνευση, επικοινωνεί διαρκώς με τον κόσμο, πιάνει τον παλμό και προσαρμόζει τη μουσική σε όλα τα γούστα. Αυτό λατρέψαμε κι εμείς και όλοι οι φίλοι μας εκείνο το βράδυ του Ιουνίου στη Σίφνο. Γιώργο, σ'ευχαριστούμε για το αξέχαστο γαμήλιο πάρτυ και για τις μαγικές αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν μια ολόκληρη ζωή!!
 • dj-wedding-photo-comment-18
  Stelios Plastiras
  Επιλέξαμε τον Γιώργο γιατί μας άρεσε ο τρόπος που μας έδειξε και κατόπιν μας απέδειξε ότι το παρτυ του γάμου μας θα ήταν τέλειο! Όλα ήταν σωστά και όπως τα είχαμε συμφωνήσει. Σε συνδυασμό με τον Νίκο Καρίνο(dj) το πάρτυ πήγε sky rocket! Ευχαριστουουουουουουμε πολύ Γιώργο και Νίκο για όλα όσα κάνατε για εμάς!
 • dj-wedding-photo-comment-17
  Thodoris Diodoro (Momix Mollecular Bar owner )
  Θέλω να ευχαριστήσω και απο εδω για τις άψογες υπηρεσίες σας στο Γάμο μας στον Πολυχώρο Λωλου. Με ολη την επίγνωση της σημασίας μιας συμβουλής για την ημέρα του Γαμου δε θα πρότεινα κατι μέτριο σε κανενα ζευγαρι που αγωνία να οργανώσει το γάμο του. •Εμεις γυρίσαμε στο σπίτι μας στις 9:30 ! •η μουσικη ήταν φανταστική ! (Εξηγήσαμε περίπου τα γούστα μας και τις γεωγραφικές μας ρίζες και το αφήσαμε πάνω στην ομαδα των djs) •η ποιότητα του ήχου άψογη •ο φωτισμός τέλειος, (σύμφωνα με την ομαδα βιντεοσκόπησης μας έδωσε και αλλη προοπτική στο βίντεο) Εύχομαι να μένει αυτη η γλυκια γεύση σε καθε νέο ζευγαρι και να μην αποτελεί απλα ενα πάρτυ!
 • dj-wedding-photo-comment-16
  KATHY HATZIPETROS (Wedding planner Naxos island )
  Unbelievable Wedding Dj! So happy to have the opportunity to have collaborated with Dj George!!!! Highly recommend for wedding, parties & events!!!!!!!
 • dj-wedding-photo-comment-15
  MARIA KYRITSI
  Αν δεν εχετε dj τον Γιωργο στο γαμο σας μην παντρευτειτε!! Φοβερος επαγγελματιας με μοναδικη επαφη με τον κοσμο ο οποιος ξερει πως να δημιουργει ενα παρτυ! Γιωργο σ'ευχαριστουμε πολυ ❤️ MaYia
 • dj-wedding-photo-comment-14
  ILIOPOULOS DIMITRIS
  Dj Giorgio is The Boss! Το πάρτυ πήγε τρένο ως τις 6+ Φώτα , βεγγαλικά, LOVE*, ήχος όλα άψογα. Κάλυψε κ τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους μας. Ευχαριστούμε Γιώργο!
 • dj-wedding-photo-comment-12
  VASILIS SIDERIS
  Στην πιο ωραια γιορτή της ζωής μας η μουσική είχε όνομα Γιωργος Μισιρλής. Τρομερός επαγγελματίας αλλα κ φίλος . Γιωργαρα σε ευχαριστούμε , ραντεβού το χειμώνα ....
 • dj-wedding-photo-comment-11
  PAPACHRISTOU CONSTANCE (AUSTRALIA)
  Giorgio and his amazing team went above and beyond for our wedding! We cannot thank you enough for the effort you put into making our wedding so perfect that it felt like we were living a dream! We not only created amazing memories but have gained a life long friend! All our love, The Papachristous xx
 • dj-wedding-photo-comment-10
  ΜΑΝΩΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
  Ευχαριστούμε για το φωτισμό, τα βεγγαλικα και τα φωτεινα γράμματα που γεμισαν χρωμα και ατμόσφαιρα το γαμο μας! Τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!! Η μουσικη κρατησε το κεφι στα ύψη. Ολα έγιναν όπως τα ειχαμε κανονισει!
 • dj-wedding-photo-comment-9
  MIMIKOS DIMITRIS
  Δοκιμασμένος 2 φορές.. γαμο και βάπτιση... και το αποτέλεσμα ηταν ακρως επαγγελματικό!!! Βασικα απο την 1η συνάντηση που θα κανεις μαζι του... αντιλαμβάνεσαι οτι ειναι πολυ Pro...!!! Να σαι παντα καλα Γιώργη...
 • dj-wedding-photo-comment-8
  DIRKI MPALASKA
  Excellent lights & DJ! Thank you so much!
 • dj-wedding-photo-comment-7
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
  Fantastikos dj kai katapliktikos fotismos..eisai apla o kaluteros.euxaristoume polu Gia ola!
 • dj-wedding-photo-comment-6
  ELINA MANOU – FOUNTIS LEFTERIS (QATAR CITIZENS)
  Φανταστικος DJ κ ακομα πιο φανταστικο παιδι! Απο την πρωτη συναντηση,νοιωθεις οτι οργανωνεις ενα παρτυ γαμου με τον κολλητο σου! Ετρεχε μεχρι και το τελευταιο δευτερολεπτο για να μας ικανοποιησει και εκανε πολυ παραπανω πραγματα απο οτι του ειχαμε ζητησει! Παμε για παρτυ επετειου τωρα! (Η-νυφη-που-σιχαινεται-το-χορο-αλλα-στο-γαμο-δεν-σταματησε-να-χορευει!)
 • dj-wedding-photo-comment-5
  VASSILIKI BABANIOTI (CAPE SOUNIO )
  George and his team made our wedding party unforgetable! They ran the pre-wedding party a day before our wedding and i will not forget a friend of mine telling me "your party rocks!! What will happen tomorrow??" And it happened! An amazing party! The impressive fireworks and the music created an astonishing energy on the dance floor. The dancefloor was full of people until the early hours of the morning as we were dancing with our loved ones with so much fan! It was the party of our life!
 • dj-wedding-photo-comment-4
  ΜΑΡΙΑ ΜΟΣΧΟΥ (LOLOU VENUE )
  Πραγματικά δεν έχουμε λόγια! Άριστοι επαγγελματίες, έκαναν τον γάμο μας ένα μεγάλο πάρτυ με τις μουσικές και τους φωτισμούς τους! Ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χαρίσατε παιδια!
 • dj-wedding-photo-comment-3
  ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ ΜΠΟΚΑ (SINGER)
  Επιλέγει για την κάθε περίσταση την κατάλληλη μουσική και δίνει στην κάθε στιγμή της αξία που της ταιριαζει! Με πολύ γούστο και εύρος στις μουσικές του επιλογές!
 • dj-wedding-photo-comment-2
  ΑΚΗΣ ΚΑΜΙΤΣΙΟΣ – ΑΡΕΤΗ ΜΗΤΡΟΠΑΠΑ (EYPOLIS VENUE )
  Αγαπητέ φίλε Γιώργο,σε ευχαριστούμε για όλα!!!Η όλη οργάνωση που είχες και το αποτέλεσμα που όλοι είδαμε, δεν περιγράφεται με λόγια!!!!!!! Μας έκανες τα όνειρά μας πραγματικότητα...Μας έκανες να δακρύσουμε..Ο κόσμος μας έλεγε ότι δεν έχει ξαναπάει σε τέτοιο ''Πριγκιπικό γάμο''. Επίσης, ενέπνευσες μικρότερες ηλικίες.. Λέγαν στους γονείς τους ότι θέλουν να κάνουν ακριβώς τον ίδιο γάμο, με τα ίδια εφέ...!!! Πραγματικά ότι και να πω είναι λίγο για αυτό που ζήσαμε στις 20/5/2017...Τέτοιοι επαγγελματίες με τόσο μεράκι, ταλέντο και θέληση,ειδικά στις εποχές που ζούμε, σπανίζουν....Για ακόμη μια φορά,μέσα απ' την καρδιά μας, σε ευχαριστούμε για όλα..... Missirlis Forever!!!!!
 • dj-wedding-photo-comment-1
  GIANNIS GALANIS (DANA VILLAS SANTORINI MANAGER ) – EVI BABI
  The best professionals for your wedding venue!!!!! Top !!!!!BEST DJ EVER !!!!
 • dj-wedding-photo-comment-man
  EMMANUEL ANDROULAKIS
  George and his team were great! Would definitely recommend him for a wedding or any other event to keep the crowds dancing through the night till early morning!
 • dj-wedding-photo-comment-woman1
  GIZEM KARA
  We had an amazing wedding party thanks to Giorgios!! He is a great DJ, he was very responsive to our demands and understood what we wanted at our party very well. Overall, it was a great success! We got lots of comments from our guests that our DJ was great!
 • dj-wedding-photo-comment-woman1
  MICAHELA LOIZIDES (SIFNOS LAZAROU BEACH )
  FANTASTIC ORGANISERS. GAVE ME THE MOST WONDERFUL EXPERIENCE OF MY LIFE!
 • dj-wedding-photo-comment-1
  Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας.. δημιουργήστε την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα.. στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας!! (Ξαναπαντρευόμασταν.. μόνο και μόνο για να ξαναζήσουμε αυτό το υπέροχο πάρτυ που μας διοργάνωσες!!!)
  Όλια Τσούνη

Στείλτε μας email για να μάθετε το κόστος για το δικό σας γάμο!

  Σημειώστε την τοποθεσία του γάμου:

  Ημερομηνία Γάμου:

  [recaptcha]

  Ελληνικα