Το τραγούδι – πρώτος χορός - που θα χορέψει το ζευγάρι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη βραδιά του γάμου. Εκτός από το συναισθηματικό μέρος της στιγμής που βιώνει ο καθένας.... είναι και το σημείο έναρξης του χορού γενικότερα όταν ο πρώτος χορός τοποθετείται χρονικά μετά το φαγητό. Στην περίπτωση που το ζευγάρι επιλέξει να χορέψει στην αρχή της βραδιάς αμέσως μετά την είσοδο και το κόψιμο της τούρτας ο πρώτος χορός είναι στην ουσία το κλείσιμο όλων το διαδικαστικών.
Στην ερώτηση «Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο να κάνουμε.... Να χορέψουμε στην αρχή ή στο τέλος?» η απάντησή μας είναι ότι δεν υπάρχει κάτι σωστό η καλύτερο. Αν κάποιο ζευγάρι δεν έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο πρώτο χορό και αποτελεί για αυτό μια (περίπου) τυπική διαδικασία είναι καλύτερα να κάνει το πρώτο του χορό στην αρχή μαζί με την είσοδο... Αυτό το σενάριο όμως εκτός από αυτή τη περίπτωση που περιγράψαμε εξυπηρετεί πάρα πολύ αν το ζευγάρι θέλει να κάνει κάτι που είναι πολύ διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια.....
ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.
Οπότε σε αυτή τη περίπτωση η διαδικασία έχει ως εξής. ΕΙΣΟΔΟΣ – ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ – ΚΟΠΗ ΤΟΥΡΤΑΣ με σταδιακή αλλαγή στο στυλ μουσικής (για να αποχωρήσουν οι καλεσμένοι από τη πίστα) και – ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ. Αν όμως κάποιο ζευγάρι έχει ετοιμάσει χορευτικό η ακόμα και αν θέλει μετά το πρώτο του χορό να ακολουθήσουν χοροί Blues με τους γονείς πριν ξεκινήσει το full χορευτικό πρόγραμμα προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κάνει το πρώτο του χορό μετά το φαγητό. Αυτό το σενάριο βοηθάει πολύ επίσης αν ο Dj σκοπεύει να ξεκινήσει το πρόγραμμά του με ξένη μουσική. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση η διαδικασία έχει ως εξής. ΕΙΣΟΔΟΣ με μια τυπική πρόποση πριν καθίσει το ζευγάρι στο νυφικό τραπέζι – ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ φαγητού για το Νυφικό και άνοιγμα μπουφέ για τους καλεσμένους – Χαιρετισμός καλεσμένων – ΚΟΠΗ ΤΟΥΡΤΑΣ – ΠΡΩΤΟΣ ΧΟΡΟΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Όποιο σενάριο και αν επιλέξετε εμείς εδώ σας έχουμε αρκετά από τα πιο γνωστά και αξιόλογα τραγούδια για πρώτο χορό και φυσικά τις λίστες μας στο Youtube που ανανεώνονται τακτικά με τα καλύτερα και πιο εμπορικά τραγούδια για το blues που θα χορέψετε με τον αγαπημένο σας σύντροφο.

Ελληνικά τραγούδια πρώτου χορού

Ξένα Τραγούδια πρώτου χορού

playlist_TOURTAS
playlist_EISODOY
playlist_ANTHODESMIS
playlist_PATERA-KORIS
playlist_TOP-PLAYLIST
Ελληνικα