, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ
DJ για Γάμο από σελίδα που διαφημίζει υδραυλικούς,ηλεκτρολόγους και υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων……..
18 Νοεμβρίου 2020
, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ
Τα Καλυτέρα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια
21 Δεκεμβρίου 2020
, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ

Τα δημοτικά τραγούδια ακούγονται σχεδόν σε όλα τα γαμήλια γλέντια στην Ελλάδα και φυσικά στους γάμους των Ελλήνων του εξωτερικού.

Από τον Γιώργο Μισιρλή – Επαγγελματία Dj Γάμων 

Ακόμα και στους γάμους που γίνονται στην περιφέρεια της Αθήνας όπου τείνει να εκμοντερνίζεται η διασκέδαση στους γάμους, η παραδοσιακή ενότητα κρίνεται τις περισσότερες φορές απαραίτητη και ειδικά για την ικανοποίηση των γονιών μας αλλά και των αγαπημένων μας συγγενών που έχουν έρθει από κάποιο μέρος της επαρχείας για τον Γάμο μας.

Τα δημοτικά τραγούδια σε ένα Γάμο δεν είναι ντροπή

Δεν είναι λίγες οι φορές που μελλοντικοί πελάτες μας στο προγαμιαία ραντεβού μας, στην ερώτηση «ποια είναι η καταγωγή σας?» μας απαντάνε «δεν θέλουμε παραδοσιακά, γράψτε Αθήνα…» Να διευκρινίσουμε κάτι. Το να έχεις καταγωγή από την Άρτα δεν σημαίνει αυτόματα ότι ο Djθα παίζει όλο το βράδυ κλαρίνα – Ηπειρώτικα Τραγούδια… Όπως επίσης και να πεις σε ένα djγάμων ότι οι γονείς σου είναι από την Άρτα πάλι δεν σημαίνει πως ο dj θα παίζει όλο το βράδυ κλαρίνα…. τουλάχιστον ο καλός DJ…

Είναι τεράστιας σημασίας όμως για έναν djνα γνωρίζει τις καταγωγές των παιδιών που παντρεύονται. Ακόμα και αν όλο το βράδυ χρειαστεί να παίξει ξένη μουσική με μηδενική παρουσία Ελληνικής και Παραδοσιακής μουσικής η καταγωγή των καλεσμένων παραμένει μια πολύ σημαντική πληροφορία. Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο η αντίδραση στη Disco μουσική ενός Ηπειρώτη που έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον περικυκλωμένο από Βουνά με την αντίδραση ενός Νησιώτη που έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον θάλασσας γεμάτο τουρίστες είναι τελείως διαφορετική.

Ερώτηση:«Πόση ώρα να βάλουμε παραδοσιακά τραγούδια….»

Απάντηση :  Άγνωστο… θα το δούμε στην εκδήλωση

Μια πολύ καλή εκτίμηση μπορεί να γίνει αν λάβουμε υπόψιν μας τις προσωπικές μας μουσικές επιθυμίες (σαν ζευγάρι) τα μουσικά ακούσματα των φίλων μας Party Animals και φυσικά τη μάζα των καλεσμένων μας….. Όλοι μα όλοι οι Γάμοι που το ζευγάρι επικεντρώθηκε στα δικά του ακούσματα , τα οποία διέφεραν παρασάγγας από το σύνολο των καλεσμένων κατέληξαν να τελειώσει το γαμήλιο πάρτυ απροσδόκητα νωρίς…. και με συνοπτικές διαδικασίες….

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Είναι γνωστό ότι στους Γάμους υπάρχει ένα πολύ μεγάλο εύρος ηλικιών. Από τα 10χρονα ανίψια μας μέχρι την 80χρονη γιαγιά μας. Με το μεγαλύτερο μέσο όρο όμως να κινείται + – 10 χρόνια από την ηλικία του ζευγαριού. Εκεί είναι που πρέπει να επικεντρώνουμε φυσικά αλλά η πρότασή μας είναι με τον ένα η με τον άλλο τρόπο ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ να ακούγονται όλα τα είδη μουσικής. Σαφώς άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο. Υπάρχουν στιγμές και περιπτώσεις που πραγματικά δεν κολλάει στο πρόγραμμα να ακουστούν τσάμικα για παράδειγμα, αλλά αν έχουμε 10-15 καλούς συγγενείς που έχουν έρθει από κάποιο μακρινό επαρχιακό μέρος …. πιστέψτε μας, με δύο τραγούδια δε χάλασε ο κόσμος.

Σε κάθε περίπτωση πέρα από τις δικές μας τοποθετήσεις το τελικό λόγο έχει πάντα ο πελάτης, που στη προκειμένη περίπτωση είναι τα ζευγάρια που παντρεύονται.

Εμείς εδώ θα σας παραθέσουμε μερικές μουσικές ενότητες με Δημοτικά τραγούδια γάμου για να ακούσετε ένα μέρος της δουλειάς μας

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ DJ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΣΙΡΛΗΣ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΒΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΑΜΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟΣ

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ DJ ΓΑΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΙΝ. +306977601111

Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ

Ελληνικα