Τα Καλυτέρα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ
18 Νοεμβρίου 2020
Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια
18 Φεβρουαρίου 2021

Τραγούδια για τις ημέρες των Χριστουγέννων…

Από τον Γιώργο Μισιρλή

Τα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια δημιουργούν ένα κλίμα συντροφιάς και ευχάριστης διάθεσης σε όλους μας. Σκεφτείτε μόνο πόσος κόσμος εργάζεται μακριά από την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους αυτή την εποχή……και όχι μόνο.

Πόσος κόσμος απασχολείται εποχιακά σε επιχειρήσεις που κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του τζίρου τους τα Χριστούγεννα και είναι αναγκασμένοι εκτός πραγμάτων να βρίσκονται ατελείωτες ώρες εκτός σπιτιού. Η σελίδα αυτή με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια δημιουργήθηκε με το σκεπτικό να κρατάει συντροφιά σε όλους τους εργαζόμενους και φυσικά σε όλους εκείνους που έχουν την τύχη να είναι στο σπίτι τους και να προετοιμάζονται για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Εύχομαι να σας κρατήσει συντροφιά και να σας φέρνει πάντα στο νου όμορφες στιγμές από τα παιδικά σας χρόνια για τους μεγαλύτερους…..ενώ παράλληλα να δημιουργήσει όμορφες στιγμές για τα νεότερα παιδιά που αργότερα θα μετατραπούν και αυτές με τη σειρά τους σε όμορφες αναμνήσεις.

Με εκτίμηση Γιώργος Μισιρλής | Dj Γαμήλιων Δεξιώσεων

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE

 

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ DJ ΓΑΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΙΝ. +306977601111

Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Ελληνικα