Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον Dj που θα αναλάβει το Γάμο σας”

, Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον Dj που θα αναλάβει το Γάμο σας”
Τα καλύτερα Γαλλικά Τραγούδια
18 Φεβρουαρίου 2021
, Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον Dj που θα αναλάβει το Γάμο σας”

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ DJ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ…… ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

«ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ…….»

Από τον Γιώργο Μισιρλή

Η εταιρεία μας έχοντας αποσπάσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό θετικών εντυπώσεων από τους πελάτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν κατέχει πλέον μία από τις πρώτες θέσεις στην αναζήτηση της Google στη κατηγορία Dj Για γάμο και Dj Γάμου.

Αποτέλεσμα είναι πολλά ζευγάρια να ξεκινούν την έρευνά τους για Dj και ηχητική κάλυψη από τη δική μας εταιρία και μη έχοντας φυσικά πρότερη εμπειρία περιορίζονται στο να αναζητούν τιμές και διαθεσιμότητα…. αγνοώντας μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες που προηγούνται της οικονομικής προσφοράς.

Έχοντας ως προτεραιότητα μας την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ συγκεντρώσαμε όλες τις ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε σε μια εταιρία Μουσικής και Ηχητικής Κάλυψης πριν ζητήσετε την οικονομική σας προσφορά. Έτσι θα διασφαλίσετε όταν θα έχετε στη διάθεσή σας 4-5 προσφορές ότι δεν θα συγκρίνετε ανόμοια πράγματα και θα καταλήξετε στη σωστή απόφαση που θα συνδυάζει το διαθέσιμο budget σας με τις σωστές και ΤΙΜΙΕΣ υπηρεσίες μιας εταιρίας DJ.
Φυσικά εδώ εκτός από τις ερωτήσεις θα σας έχουμε και τις απαντήσεις μας.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

01) Υπάρχει διαθεσιμότητα για τη συγκεκριμένη ημερομηνία?   

Ναι – Όχι – Ναι για περιορισμένες εκδηλώσεις

02) Η εταιρία σας διαθέτει κάποιο χώρο που πραγματοποιούνται τα ραντεβού με τους πελάτες?
Κακά τα ψέματα. Ένα βασικό χαρακτηριστικό ενός ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ DJ ΓΑΜΟΥ είναι η έλλειψη επαγγελματικού χώρου. Είναι το πρώτο και βασικότερο δείγμα ότι ασχολείται περιστασιακά με το επάγγελμα και δεν είναι η κύρια ασχολία του. Αυτό καθ αυτό το γεγονός δεν τον καθιστά κακό Dj φυσικά…. αλλά σίγουρα δεν μπορεί να πλασάρεται ως επαγγελματίας. Ως καλός η πολύ καλός ερασιτέχνης ίσως ναι, ως επαγγελματίας όχι. Αυτό το διευκρινίζουμε γιατί η λέξη “επαγγελματισμός” στο κλάδο μας έχει γίνει ψωμοτύρι.  Η εταιρία μας λοιπόν διαθέτει εδώ και περισσότερο από 15 χρόνια γραφείο υποδοχής πελατών και show room για την παρουσίαση όλων των υπηρεσιών της. Στον όμορφο ανακαινισμένο χώρο μας θα σας υποδεχτούμε με όλα τα οπτικοακουστικά μέσα για να σας κάνουμε μια παρουσίαση που θα σας κάνει να…. χορέψετε !!!!

, Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον Dj που θα αναλάβει το Γάμο σας”

Μπορεί να σας βόλεψε ο DJ που ήρθε σπίτι για το ραντεβού για τη μουσική αλλά το έκανε επειδή δεν έχει γραφείο και όχι για να σας ξεκουράσει…

03) Ποιό είναι το μουσικό σας στιλ? 

Ένας πολύ καλός Dj Γάμου χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι έχει την ικανότητα και φυσικά τη δισκοθήκη να κινηθεί ανάμεσα σε όλα τα είδη μουσικής. Φυσικά όπως και κάθε φυσιολογικός άνθρωπος έχει και αυτός τα προσωπικά του ακούσματα. Συζητήστε με τον υπεύθυνο της εταιρίας μας για το μουσικό στυλ που θέλετε να έχετε στο Γάμο σας και θα σας υποδείξει τον συνάδελφό μας που έχει τα καταλληλότερα προσόντα για να καλύψει μουσικά το πάρτυ του Γάμου σας.

04) Τι ηχητικό εξοπλισμό (μάρκες)  χρησιμοποιείτε για την κάλυψη μιας Γαμήλιας δεξίωσης?

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί κυρίως δύο μάρκες ηχητικών. Electrovoice (USA) για το Βασικό πακέτο ηχητικής κάλυψης και HK AUDIO (GERMANY) για το Premium πακέτο ηχητικής κάλυψης.

Για πελάτες με υψηλότερες απαιτήσεις διαθέτουμε ιδιόκτητο ηχητικό εξοπλισμό L’ACOUSTICS και NEXO κατόπιν συμφωνίας.

, Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον Dj που θα αναλάβει το Γάμο σας”

 

¨Οσο και αν φαίνεται επίσης απίστευτο αυτή τη σούπερ προσφορά την είδατε για πρώτη φορά στο γάμο σας γιατί απλά

– ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΌΤΑΝ ΨΑΧΝΑΤΕ…. –

05) Πόσες ώρες περιλαμβάνει το Dj Set ? 

Μια εταιρία που σέβεται τον εαυτό της και τη δουλειά της πρέπει να έχει ένα όριο στη μουσική κάλυψη μιας εκδήλωσης γιατί μη ξεχνάτε ότι και ο DJ είναι ένας καλλιτέχνης που στη διάρκεια μια βραδιάς θα χρειαστεί να παίξει περίπου 400 με 500 τραγούδια… ενώ θα περνούν από το μυαλό του συνεχώς εκατοντάδες επιλογές μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου που θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά με βάση τη διάθεση του κόσμου τη κάθε χρονική στιγμή ώστε να περιορίσει τα κενά στη πίστα….. Θέτουμε λοιπόν ως λογικό όριο τις 8 ώρες εργασίας ( DJ Set ). Φυσικά δεν πρόκειται να κλείσουμε τη μουσική μόλις παρέλθει αυτό το όριο αλλά και ο πελάτης θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με τον dj για πόση ώρα ακόμα θα τον χρειαστεί.

06) Ποια είναι η εμπειρία σας ως dj ? Πόσους Γάμους έχετε κάνει στη καριέρα σας περίπου και πόσους κάνετε ετησίως ?

Η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στο χώρο των δεξιώσεων από το 1998 με επίσημη έναρξη το 2003. Οι Dj’s που συνεργάζονται μαζί μας και είναι συγκεκριμένα άτομα έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο της Γαμήλιας δεξίωσης αλλά αυτό που τους κάνει ξεχωριστούς είναι ότι έχουν πολλή μεγάλη εμπειρία και από το χώρο των νυχτερινών club. Αυτό το γεγονός διασφαλίζει την άρτια τεχνική τους κατάρτιση και φυσικά τους κάνει να έχουν πάντα ένα ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα αποφεύγοντας τα κλασικά YMCA και  MACARENA που θα ακούσετε σε πολλούς γάμους που η μουσική θυμίζει παιδικό πάρτυ….. ΕΝΑΣ DJ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΕ CLUB ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ και παίζει μόνο σε πάρτυ και στο σπίτι του…..δεν μπορεί να αυτοαποκαλείται  ΚΑΛΟΣ….. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΤΡΙΟΣ. Για τις υπόλοιπες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό εκδηλώσεων μπορούμε να σας ενημερώσουμε κατ’ιδίαν.

07) Παίζεται έτοιμες μιξαρισμένες ενότητες η κάνετε live πρόγραμμα Dj ? Πως διαχειρίζεστε τα σκαμπανεβάσματα στη πίστα ? 

Μη περιμένετε να σας πει κάποιος ότι παίζει μιξαρισμένες ενότητες… είναι κάτι που δυστυχώς αν επιλέξετε τον πιο φθηνό dj της αγοράς… θα το διαπιστώσετε κατ ευθείαν στη δεξίωσή σας και εκεί θα είναι αργά…. Εγώ προσωπικά σαν Γιώργος Μισιρλής ιδιοκτήτης αυτής της εταιρίας σας εγγυούμαι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους DJ που συνεργάζομαι και φυσικά ούτε και εγώ, δεν κάνουμε χρήση έτοιμων μουσικών ενοτήτων ούτε καν κατά τη διάρκεια της μουσικής φαγητού.

Όσον αφορά τα σκαμπανεβάσματα στη πίστα εκτιμούμε κάθε δευτερόλεπτο τη κατάσταση (Αυτή είναι και η δουλειά ενός καλού dj άλλωστε) και κάνοντας γρήγορες αλλαγές στο ίδιο ή και διαφορετικό είδος μουσικής επαναφέρουμε την πίστα σε ικανοποιητικό αριθμό χορευτών.

08) Μπορούμε να σας ακούσουμε πριν σας κλείσουμε ? 

Φυσικά μπορείτε να μας ακούσετε live σε κάποιο προηγούμενο Γάμο που θα έχουμε κλείσει στο χώρο που θα γίνει η δική σας δεξίωση η αν αυτό δεν είναι εφικτό μπορούμε να κανονίσουμε να μας ακούσετε σε ένα άλλο χώρο δεξίωσης όπου μπορείτε να έρθετε με τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του χώρου το οποίο θα κανονίσουμε εμείς.

Επίσης μπορείτε να δείτε μουσικά σετ στο κανάλι μας στο Youtube ή να μας ακούσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με κονσόλα Dj στο γραφείο μας.

09) Μπορείτε να παίξετε στο Γάμο μας τα αγαπημένα μας τραγούδια ?

Αν και δεν είναι αυτονόητο με όλα αυτά που ακούμε…. Ναι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ  όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια φτάνει να μας δώσετε το ελεύθερο να επιλέξουμε εμείς τη καταλληλότερη χρονική στιγμή ώστε να μην επηρεάσουν αρνητικά τη ροή της βραδιάς….

10) Γνωρίζετε την αίθουσα που θα γίνει ο γάμος μας? την ακουστική του χώρου και τις απαιτήσεις σε ηχητικό εξοπλισμό? ΑΝ δεν τη γνωρίζετε διατίθεστε να την επισκεφτείτε ώστε να κάνετε μια μελέτη?
Έχοντας πραγματοποιήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό δεξιώσεων γνωρίζουμε το 90% των χώρων δεξίωσης στη περιφέρεια Αττικής και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τους χώρους δεξίωσης των πιο κλασικών προορισμών Γάμου ανά την Ελλάδα. Φυσικά αν δεν γνωρίζουμε μια αίθουσα – χώρο δεξίωσης φροντίζουμε να πραγματοποιήσουμε μια επίσκεψη εφόσον βρίσκεται σε περιοχή που δεν απαιτούνται μεγάλα έξοδα μετακίνησης ή αν ο πελάτης καλύπτει τα έξοδα αυτά μπορούμε να μετακινηθούμε οπουδήποτε για τεχνική αυτοψία και ηχητική μελέτη. Διαφορετικά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια εκτίμηση κάνοντας χρήση οπτικοακουστικού υλικού από το χώρο της δεξίωσης.

11) Χρησιμοποιείται φωτισμό στη πίστα, διακοσμητικό φωτισμό ή άλλα ειδικά εφέ?

Θεωρούμε αδιανόητο ένα σύγχρονο ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΥ να μη διαθέτει τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές σετ φωτισμού στη πίστα χορού. Για το λόγο αυτό όλα μας τα πακέτα υπηρεσιών περιλαμβάνουν σαν βασικές υπηρεσίες DJ – ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΙΣΤΑΣ. Ως προς το διακοσμητικό φωτισμό διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα που ανάλογα με τη τοποθεσία, τις κτιριακές εγκαταστάσεις (αισθητική του χώρου), το φυσικό περιβάλλον και την εποχή που γίνεται η δεξίωση, κάνουμε τις ανάλογες προτάσεις ώστε ο πελάτης μας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μην ξοδέψει περιττά χρήματα σε άσκοπους στολισμούς. Σχετικά με τα εφέ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας μια πολύ μεγάλη γκάμα από Πυροτεχνήματα Γάμου στις σωστές τιμές καθώς και τα μοναδικά μας Φωτιζόμενα Γράμματα που θα καταπλήξουν τους καλεσμένους σας.

12 ) Ποιος θα κάνει την ηχητική εγκατάσταση στο χώρο? Θα προηγηθεί sound check? 

Την εγκατάσταση στο χώρο θα τη κάνει εξειδικευμένος τεχνικός ο οποίος θα πραγματοποιήσει και sound check τουλάχιστον 2 ώρες πριν τη προσέλευση των καλεσμένων. Για την εταιρία μας το σενάριο που ένας κακόμοιρος DJ γεμίζει ένα FIAT PUNTO με ηχεία, φώτα, καλώδια και τριπόδια… και πάει ολομόναχος να παίξει μουσική στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να έχει χαμηλό κόστος υπηρεσιών…. δεν υπάρχει πλέον στο ρεπερτόριό της……

Όποιος πελάτης αναλαμβάνει τέτοιο ρίσκο να αναθέσει σε έναν και μόνο άνθρωπο 1) να ταξιδέψει , 2) να στήσει μηχανήματα, 3) να παίξει μουσική ,4) να μαζέψει και να ταξιδέψει πάλι……θα πρέπει να γνωρίζει ότι παίζει με τη φωτιά και εμείς δεν επιθυμούμε να γίνουμε μάρτυρες μιας τέτοιας τραγικής εικόνας.

13) Μπορείτε να μας εγγυηθείτε ότι η κατανομή του ήχου θα είναι σωστή και δεν θα είναι ενοχλητική στα σημεία που υπάρχουν τραπέζια?

Ναι μπορούμε και για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε σε συνεννόηση με το πελάτη μας ξεχωριστό ηχοσύστημα με διαφορετική ρύθμιση έντασης για το χώρο που κάθονται οι καλεσμένοι του.

14) Ποια είναι η ενδυματολογική σας εμφάνιση?

Η ενδυματολογική μας εμφάνιση είναι αξιοπρεπής και εναρμονίζεται με την εμφάνιση του μέσου καλεσμένου στο γάμο σας. Δεν κάνουμε υπερβολές και δεν επιδιώκουμε να τραβήξουμε τη προσοχή του κόσμου με την εμφάνισή μας. Θα την τραβήξουμε ούτως η άλλως στη συνέχεια με τις μουσικές μας γνώσεις και ικανότητες…..

15) Πως διαχειρίζεστε τις μουσικές παραγγελίες των καλεσμένων μας ?

Η φιλοσοφία μας είναι να ευχαριστούμε το ζευγάρι και τους καλεσμένους του από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο….. Για τις περιπτώσεις που κάποιος καλεσμένος απαιτεί…. τραγούδια που δεν συνάδουν με το γενικότερο κλίμα της δεξίωσης και των επιλογών του γαμπρού και της νύφης, προσπαθούμε να του προτείνουμε κάτι παρεμφερές που έχει εγκριθεί στο ραντεβού της μουσικής. Γενικότερα προστατεύουμε το ζευγάρι στη διάρκεια της εκδήλωσης από τέτοιου είδους προστριβές και διαλόγους και δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (με συχνότητα μια φορά κάθε 5 χρόνια)

16) Την προηγούμενη μέρα και την επόμενη από το Γάμο μας έχετε κάποια άλλη εκδήλωση? 

Όταν αναλαμβάνουμε κάποιο Γάμο σε μέρος εκτός Αττικής (Destination wedding)  ο Dj της εταιρίας μας αφοσιώνεται σε αυτή και μόνο την εκδήλωση για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο και ιδανικά σε συνεννόηση με το ζευγάρι προτείνουμε να είναι στο μέρος της εκδήλωσης από την προηγούμενη του Γαμήλιου πάρτυ η από το πρωί της ίδιας μέρας.

17) Παρέχετε backup εξοπλισμό ? Αν αρρωστήσετε εσείς ο ίδιος έχετε Back up dj? Είναι του ίδιου επιπέδου με εσάς? 

Σε κάθε εκδήλωσή μας υπάρχει back up εξοπλισμός σε ηχητικά – Κονσόλα DJ – Laptop – Φωτισμό. Υπάρχουν έξτρα πυροτεχνήματα και μηχανισμοί για τη ρίψη τους. Κάθε Σαββατοκύριακο υπάρχει Back up Dj που είναι σε επιφυλακή στο γραφείο μας η στη περιοχή που έχουμε αρκετές δεξιώσεις. Όλοι οι DJ που απαρτίζουν την ομάδα μας  βρίσκονται στο ίδιο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και μπορούν να διασφαλίσουν σε μια απρόβλεπτη κατάσταση ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα στο δικό μας τομέα. Για τους Γάμους εκτός έδρας οι τεχνικοί φωτιστές έχουν βασικές γνώσεις DJ για να καλύψουν ένα πρόγραμμα για 10 με 15 λεπτά αν χρειαστεί λόγο έκτακτης ανάγκης ενώ σε συνεννόηση με τον πελάτη μπορούμε να παρέχουμε 2 DJ εφόσον υπάρχει το διαθέσιμο budget.

18) Έχετε μια νόμιμη εταιρία ? Το προσωπικό σας είναι νόμιμο και ασφαλισμένο.? 

Η εταιρία μας έχει νόμιμο ελληνικό ΑΦΜ με υποκατάστημα στη Καλλιθέα και όλο το προσωπικό μας είναι ασφαλισμένο.

19) Η πολιτική σας για τις ακυρώσεις και ειδικά στη περίπτωση όπως του κορονοϊού…ποια είναι? 

Οι προκαταβολές κράτησης ημερομηνίας δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση εάν η ακύρωση αιτηθεί έως και 6 μήνες πριν την εκδήλωση. Τα χρήματα της προκαταβολής είναι η εγγύηση για τον DJ που θα κλείσει την ημερομηνία του για να κάλυψη το πάρτυ του Γάμου σας. Για την περίπτωση του κορονοϊού και εύχομαι σύντομα αυτή η παράγραφος να αποτελεί ανάμνηση…. ισχύει ότι εάν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το κράτος για απαγόρευση δεξιώσεων η για δεξιώσεις με όριο ατόμων κάτω από 50 άτομα… τα όποια χρήματα έχετε δώσει επιστρέφονται στο ακέραιο.

20) Υπάρχουν κάποιες αξιολογήσεις στο διαδίκτυο που να πιστοποιούν τη καλή δουλειά σας?

Αυτή τη στιγμή είμαστε μία από τις εταιρίες μουσικής κάλυψης δεξιώσεων με τις περισσότερες θετικές αξιολογήσεις στη Google και με περισσότερες από 80 αξιολογήσεις στη σελίδα μας στο Facebook.  Η ιστοσελίδα μας εμφανίζεται ανάμεσα στις πρώτες σε βασικές λέξεις κλειδιά όπως DJ γάμου και DJ για Γάμο. Είναι πρώτη επίσης στα φωτιζόμενα γράμματα Γάμου και είναι η μοναδική εταιρία που δεν έχει ως βασικό αντικείμενο τα Πυροτεχνήματα και βρίσκεται στη πρώτη σελίδα ανάμεσα σε εταιρίες με 20ετή διαδρομή και παρουσία στο χώρο των Πυροτεχνημάτων. Πρώτη στην αναζήτηση “Fairylights Γάμου”  διακοσμητικός “φωτισμός Γάμου” και φυσικά στο πιο Βασικό “Τραγούδια Γάμου” Σε αυτές τις θέσεις δεν μας έχει φέρει φυσικά κανείς άλλος εκτός από τον κόσμο που μας επισκέπτεται καθημερινά και ενημερώνετε σωστά και υπεύθυνα για τη διασκέδασή του στην ιδιωτική του εκδήλωση.

Αν βρήκατε αυτές τις ερωτήσεις λογικές για να τις θέσετε σε έναν επαγγελματία DJ και είσαστε ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις που σας δώσαμε τότε να σας ενημερώσουμε ότι στην ερώτηση….

21) Ποια είναι η αμοιβή σας. ???

Η απάντηση είναι.

Η αμοιβή μας για ένα πακέτο Dj – Βασικής Ηχητικής κάλυψης και Βασικό πακέτο φωτισμού πίστας για εκδηλώσεις εντός Αττικής

ξεκινάει από τα 500€ 

ενώ για τα πάρτυ Γάμου που γίνονται εκτός Αττικής η τιμή

ξεκινάει από τα 700€.

*Για τους χώρους δεξιώσεων που διατηρούμε μόνιμες συνεργασίες υπάρχουν ειδικές συμφωνίες και ειδικές τιμές για την μουσική και την ηχητική κάλυψη και σε όλες τις περιπτώσεις στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φπα.

 

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ DJ ΓΑΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΙΝ. +306977601111

Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ???

– ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ – ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ –
Στη σελίδα της εταιρίας μας θα βρείτε τον πληρέστερο οδηγό για εύρεση τραγουδιών Γάμου. Ακούστε τις προτάσεις μας για Τραγούδια Εισόδου – Τραγούδια πρώτου χορού – Τραγούδια για κόψιμο τούρτας, για ρίξιμο ανθοδέσμης και φυσικά την πιο ολοκληρωμένη λίστα με ελληνικά και ξένα τραγούδια για να χορέψει η νύφη με τον πατέρα της.

– ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ –

, Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον Dj που θα αναλάβει το Γάμο σας”

 

Ελληνικα