Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια

, Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια
Τα Καλυτέρα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια
21 Δεκεμβρίου 2020
, Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια
Τα καλύτερα Γαλλικά Τραγούδια
18 Φεβρουαρίου 2021
, Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια

Η Αφρόκρεμα Του Φεστιβάλ Του San Remo…

Από τον Γιώργο Μισιρλή

Η ιστοσελίδα μας πάντα συνεπής στο ραντεβού της με την καλή και ποιοτική μουσική , σας παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στην Ιταλική μουσική. Τα καλύτερα Ιταλικά τραγούδια συγκεντρωμένα σε 3 μοναδικές 2ώρες συλλογές , τώρα διαθέσιμα για όλους τους λάτρεις της Ιταλικής μουσικής σκηνής.

Η Ιταλική μουσική που μεσουράνησε τις δεκαετίες του 60 του 70 και του 80 έδωσε τα φώτα και στο ΠΟΠ τραγούδι σε πολλές χώρες , ήταν και είναι το σημείο αναφοράς και για τα Ερωτικό τραγούδι.
Δυστυχώς με το πέρασμα του χρόνων η Ιταλική μουσική επηρεάστηκε πολύ από τις κοινωνικές εξελίξεις και κάπου ας πούμε έχασε το δρόμο της……
Η εισβολή της ηλεκτρονικής μουσικής από τη δεκαετία του 90 κυρίως και μετά σε συνδυασμό με την κακόγουστη μόδα των ΡΑΠ των 2010 + επηρέασε αρνητικά σε μεγάλο βαθμό τα Ιταλικά μουσικά Charts. Ευτυχώς οι συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών θα γεμίζουν πάντα ασφυκτικά τις πλατείες και τα γήπεδα στην Ιταλία και θα θυμίζουν σε όλους τους Ιταλούς και μη, ότι ο Jovanotti ο Adriano Celentano ο Eros Ramazzoti ο Domenico Modugno ο Renato Zero και πολλοί άλλοι δεν γνώρισαν τυχαία την παγκόσμια καταξίωση και αναγνώριση.

Εμείς εδώ θα σας ενημερώνουμε τακτικά με τις μουσικές μας συλλογές και θα σας κρατάμε συντροφιά με ότι καλύτερο έχει να δείξει η Ιταλική μουσική.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE

, Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια, Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια , Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ DJ ΓΑΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΙΝ. +306977601111

Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

, Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια

Ελληνικα