Τα καλύτερα Γαλλικά Τραγούδια

, Τα καλύτερα Γαλλικά Τραγούδια
Τα καλύτερα Ιταλικά Τραγούδια
18 Φεβρουαρίου 2021
, Τα καλύτερα Γαλλικά Τραγούδια
Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον Dj που θα αναλάβει το Γάμο σας”
25 Μαΐου 2021
, Τα καλύτερα Γαλλικά Τραγούδια

Η Γαλλία η χώρα στην οποία γεννήθηκε η Discoteque κάπου στη δεκαετία του 30 έχει τη δική της ξεχωριστή παρουσία στη παγκόσμια μουσική σκηνή και ειδικά στα ερωτικά τραγούδια όπου μαζί με τα Ιταλικά Τραγούδια θεωρούνται από τα πιο διαχρονικά και κορυφαία…

Από τον Γιώργο Μισιρλή

Στην ιστοσελίδα μου σας παρουσιάζω μια διαχρονική συλλογή με Γαλλικά τραγούδια μαζί με μια ρομαντική Ιστορία που έγινε η αφορμή να ασχοληθώ με τη μουσική γενικότερα.

“…..Μια μουσική ενότητα διάρκειας 3 ωρών με κάποια ελάχιστα ιταλικά τραγούδια ενδιάμεσα. Το playlist είναι εμπνευσμένο από μια κασέτα του πατέρα μου που είχε πέσει στα χέρια μου στις αρχές της δεκαετίας του 80 (Το 1981 συγκεκριμένα όταν ήμουν 8 χρονών).Η κασέτα είχε ηχογραφηθεί σε ένα δισκάδικο στην οδό Βερανζέρου στην Αθήνα για να χρησιμοποιηθεί σε μια οικογενειακή μας επιχείρηση (CAMPING) που μόλις είχε ανοίξει. Φυσικά δεν την έχασα ποτέ και κάπου το 1995 όταν ξεκίνησα σε ηλικία 22 χρονών να παίζω σε Γάμους, άπειρος βέβαια, χρησιμοποιούσα αυτή την κασέτα για την ώρα του φαγητού για να με βγάλει από τα δύσκολα….Όπου και αν έπαιζα τα συγχαρητήρια έπεφταν βροχή για τις επιλογές που είχε κάνει αυτός ο Δισκοπώλης της Βερανζέρου….

Τα χρόνια πέρασαν… οι μουσικές άλλαξαν…. η κασέτα χάθηκε τελικά…. αλλά οι επιλογές δεν ξεχάστηκαν ποτέ….. ακόμα και σήμερα (1/6/2020) 39 χρόνια μετά και με τον κόσμο να προσπαθεί να συνέλθει από την καραντίνα του Κορωνοιού covid-19. ¨Ετσι λοιπόν η μνήμη έβαλε τα δυνατά της και συγκέντρωσα όλα εκείνα τα κομμάτια που είχα ακούσει τόσες χιλιάδες φορές….Τα πρώτα 60 λεπτά είναι τα Τραγούδια της περιβόητης Κασέτας  ενώ οι υπόλοιπες 2 ώρες είναι παρόμοιες μουσικές που συγκέντρωσα τα επόμενα χρόνια ως επαγγελματίας δισκοθέτης πλέον.

Φυσικά δεν έχει γίνει καμία ιδιαίτερη μίξη των τραγουδιών γιατί αυτές οι μουσικές είναι για να απολαμβάνονται από την αρχή έως το τέλος, απλά ένα FADE IN και FADE OUT στην αρχή και στο τέλος του κάθε τραγουδιού. Σας εύχομαι καλή ακρόαση και καλό μουσικό ταξίδι στο παρελθόν…… Η κασέτα ήταν MAXELL  60 λεπτών και επάνω στην ετικέτα της έγραφε με θαυμαστικά “ΓΑΛΛΙΚΑ CAMPING”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE

, Τα καλύτερα Γαλλικά Τραγούδια

, Τα καλύτερα Γαλλικά Τραγούδια

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ DJ ΓΑΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΙΝ. +306977601111

Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

, Τα καλύτερα Γαλλικά Τραγούδια

Ελληνικα