Γάμος στη Κύθνο | Γαμήλιο Πάρτυ στη Κύθνο | Υπηρεσία Dj για Γάμο στη Κύθνο

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ DJ ΓΑΜΟΥ
25 Απριλίου 2018
DJ Γάμου στις Σπέτσες | Γάμος στις Σπέτσες | Πυροτεχνήματα Γάμου στο Καίκι Beach | Dj Γάμου στο Kaiki Beach |
11 Οκτωβρίου 2018

Το Καλοκαίρι του 2018 είχα τη τύχη να οργανώσω έναν από τους πιο διασκεδαστικούς γάμους σε νησί που έχω αναλάβει τα τελευταία χρόνια. Από τα πρώτα Ραντεβού η Γιάννα και ο Γιώργος μου έδωσαν να καταλάβω ότι θα πρέπει να εφοδιαστώ με…. γυαλιά ηλίου για τη συγκεκριμένη εκδήλωση (που πάντα έχω ούτως η άλλως……) Προς μεγάλη μου τιμή τα παιδιά σε συνεργασία με τους κουμπάρους και φίλους έκαναν διασκευή το γνωστό τραγούδι της Αννας Βίσση «με αγάπη από μένα για σένα» και στο τελείωμα του ρεφραίν τραγούδαγαν «και χορεύουμε όλοι τώρα στην Επισκοπή με dj μας τον Γιώργο Μισιρλή………. »

Τα ραντεβού μας είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και πιο πολύ βρισκόμασταν για να πιούμε καφέ παρά για να μιλήσουμε για το Γάμο. Υπήρχε εμπιστοσύνη μιας και τα παιδιά με έιχαν βρεί από σύσταση πολύ καλής μου φίλης που γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά μου ως Dj Γάμου.

Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα ώσπου το Σάββατο 23 Ιουνίου αποβιβαστήκαμε στη Κυθνο για το Γάμο. Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στη Κύθνο ως dj Γάμων αλλά χωρίς να έχω καμία ιδέα από τους δρόμους βρέθηκα σχεδόν συστημένος στο Poundaki Beach bar στην Επισκοπή. Αφού συστηθήκαμε με τους ιδιοκτήτες ξεκινήσαμε την εγκατάσταση του ηχητικού εξοπλισμού και του Φωτισμού Γάμου. Μία υπέροχη Γιρλάντα φώτιζε περιμετρικά το χώρο για το απαραίτητο λευκό φως και τα φωτορυθμικά μας θα έδιναν τον παλμό στο χώρο της πίστας για να είναι το πάρτυ μας επιτυχημένο από κάθε πλευρά.

Λίγες ώρες ξεκούραση το μεσημέρι και Ώρα 6 στο πόστο μας….

 

Ενας ακόμα επιτυχημένος Γάμος σε νησί προστέθηκε στη μεγάλη λίστα με τους ευχαριστημένους πελάτες μας.

Ήδη μετράμε αρκετά request για το επόμενο καλοκαίρι για Γάμο στη Κύθνο ενώ ήδη ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου Kythnos bay μας εμπιστεύτηκε τη ρίψη πυροτεχνημάτων για τη Βάπτιση του Παιδιού στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου.

 

Κλείνοντας…..  Αν ψάχνετε για Dj Γάμου στη Κύθνο που θα απογειώσει το γαμήλιο πάρτυ σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τη διασκέδασή σας στην έμπειρη ομάδα dj Γάμων της εταιρίας μας. Σε ένα νησί που αναμφίβολα είναι ένα από τα καλύτερα νησιά για να οργανώσεις το Γάμο σου …….

 

Ελληνικα
error: Content is protected !!