DJ για Γάμο από σελίδα που διαφημίζει υδραυλικούς,ηλεκτρολόγους και υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων……..

, DJ για Γάμο από σελίδα που διαφημίζει υδραυλικούς,ηλεκτρολόγους και υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων……..
Ένα μουσικό είδος που αγαπήθηκε πολύ…
20 Οκτωβρίου 2020
, DJ για Γάμο από σελίδα που διαφημίζει υδραυλικούς,ηλεκτρολόγους και υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων……..
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΑΜΟΥ
18 Νοεμβρίου 2020
, DJ για Γάμο από σελίδα που διαφημίζει υδραυλικούς,ηλεκτρολόγους και υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων……..

Στο βωμό του χρήματος και της κερδοσκοπίας, δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό βλέπουμε να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα…….

Από τον Γιώργο Μισιρλή

Εδώ και 3 χρόνια έχω ασχοληθεί πιο ενεργά με τη διαδικτυακή προώθηση της δουλειάς μου έχοντας ξοδέψει αρκετά χρήματα και εργατοώρες για να μπορώ να είμαι στη πρώτη σελίδα της Google σε θέσεις κλειδιά. Είναι μέρος της δουλειάς μου λοιπόν πλέον να παρακολουθώ ποιοι από τους ανταγωνιστές μου βρίσκονται στη πρώτη σελίδα, πως το κατάφεραν αυτό, και να πάρω κάποια ιδέα για το πως μπορώ να βελτιώσω και την εικόνα της δικής μου σελίδας.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της σχεδόν καθημερινής έρευνας λοιπόν βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσω ότι κάποιες σελίδες παροχής γενικών υπηρεσιών…. προσφέρουν και την υπηρεσία του dj έτσι απλά…….

  • Κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο να συγκαταλέξουν τη δουλειά μας μαζί με υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, πατωματζήδες.
  • Κάποιοι θεωρούν ότι η εμπειρία που αποκτάς μετά από 20 χρόνια ενασχόλησης με τη μουσική είναι στην ίδια κατηγορία με την εμπειρία του να φτιάχνεις βρύσες…
  • Κάποιοι ζήλεψαν από τα ποσά που διακινούνται στους Γάμους και σκέφτηκαν… «δε βάζουμε και τιμές για dj γάμου στις παροχές μας τι έχουμε να χάσουμε ? ? ? »
  • Κάποιοι προκειμένου να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα της σελίδας τους, όχι μόνο έβαλαν την υπηρεσία dj γάμου στις παροχές τους δίπλα σε ηλεκτρολόγους και αποφράξεις αποχετεύσεων…. αλλά από ότι είδα έχουν φτιάξει και λίστες για τραγούδια γάμου ώστε όταν κάποιος ψάχνει για τραγούδια να πέφτει και η δική τους σελίδα μέσα στην αναζήτηση….. Γιατί όχι να μου πεις….. τόσο σπάνιο είναι κάποιος που παντρεύεται να έχει και τη λεκάνη του μπάνιου του βουλωμένη. Και εκεί που βρήκε τραγούδι εισόδου βρήκε και ένα καλό παιδί που ήρθε με τη βεντούζα και του ξεβούλωσε τον νιπτήρα…… Τέλειο ???

Πόσο άσχημα αισθάνομαι ειλικρινά

που ο κλάδος μας δεν έχει καταφέρει να συντονιστεί και να δημιουργήσει ένα επίσημο σωματείο που θα ερχόταν αντιμέτωπο με όλους αυτούς τους καιροσκόπους που καπηλεύονται ένα τόσο όμορφο επάγγελμα.

Όμορφο για όλους εμάς που το προσφέρουμε και ζούμε τόσες όμορφες στιγμές στη ζωή μας μέσα από τις δικές  σας μοναδικές στιγμές……. και όμορφο για όλους εσάς που διασκεδάζετε και δημιουργείτε όμορφες αναμνήσεις από τις δικές μας ικανότητες και δεξιότητες να επενδύουμε μουσικά κοινωνικές εκδηλώσεις.

Θα ήθελα να πω στους λιγοστούς συναδέλφους

που επιλέγουν αυτόν τον τρόπο διαφήμισης και προβολής των υπηρεσιών τους προφανώς από άγνοια η από δελεαστικές οικονομικές προτάσεις. «Παιδιά, σεβαστείτε το ξενύχτι και τις ατέλειωτες ώρες που περάσατε για να δημιουργήσετε τη δισκοθήκη σας. Σεβαστείτε τα χρήματα που δώσατε για να αγοράσετε τον εξοπλισμό σας. Μην πέφτετε τόσο χαμηλά…. Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε είναι αλήθεια αλλά αν θέλετε να ξεκινήσετε να παίζετε μπάσκετ γιατί πήγατε και γραφτήκατε μπιλιάρδο ???»

Και στα αγαπητά ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν….

«όχι παιδιά… όχι προς Θεού……»    Αναζητήστε στη Google  “dj γάμου” και θα εμφανιστούν μπροστά σας πολλές αξιόλογες εταιρίες μουσικής – ηχητικής κάλυψης και ιδιώτες dj, απ’ ευθείας η μέσω εγκεκριμένων και καταξιωμένων  ιστοσελίδων γάμου που προβάλουν τους συνεργάτες τους.

Μην αφήσουμε αυτή την τόσο όμορφη, καλλιτεχνική και δημιουργική δουλειά του δισκοθέτη να κατρακυλήσει ανάμεσα σε άσχετα επαγγέλματα που δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με το πνεύμα τη ψυχή και την διάθεση των ανθρώπων.

Υ.Γ Ειλικρινά δεν έχω τίποτα να χωρίσω με όλους τους επαγγελματίες που προανέφερα και φυσικά το έργο τους είναι απαραίτητο στη ζωή μας. Εννοείται πως και εγώ ο ίδιος έχω χρειαστεί τις υπηρεσίες τους πολλές φορές και γνωρίζω πόσο απαραίτητη είναι παρουσία τους σε μια οργανωμένη κοινωνία. Δεν μπορώ απλά να συμμορφωθώ με την ιδέα ότι η σελίδα μου για μουσικές επιλογές μετά από 25 χρόνια ενασχόλησης με τη μουσική… είναι ανταγωνιστική με κάποιον που απλά αντιγράφει τις δικές μου λίστες και των συναδέλφων μου και πλασάρει την υπηρεσία μη γνωρίζοντας καλά καλά τι είναι αυτά που γράφει……

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ DJ ΓΑΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΙΝ. +306977601111

Ή ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΔΩ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

, DJ για Γάμο από σελίδα που διαφημίζει υδραυλικούς,ηλεκτρολόγους και υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων……..

Ελληνικα